Gå til sidens hovedinnhold

Nu tru æ han tykje e på vei

Artikkelen er over 1 år gammel

Skråblikk Denne teksten gir uttrykk for skribentens personlige holdninger.

Vi va veldig flink. Vi fikk jo han korona tebake, slo han ned som de si. De e nån rare utrøkk de har, slå han ned? Hadde det vært så enkelt kunne vi jo alle sammen hadd vær sin hammer. Enten mangla vi hammera eller så e det nå æ ikke førstår. Før vi har jo fått han tebake, verre enn nån gang.

Han smittesjæfen på kommunen e jaggu en rolig type. Føresten, æ trudde først det va bilde av en råkker da æ så bilde av han i avisen. Kult, som ungdomman si.

Ja, si han, vi få mer korona, nei han førtell ikke kor de har vært de som har den. Æ syns han e lur, tænk om han hadde sagt at på den og den butikken var de innom. Kor mange av oss hadde gådd dit? Vi skal værne om de vi har.

Så lure jo æ på ka som hadde skjedd hvis han sa at nån smitta hadde vært på polet? Hadde æ og vi holdt oss unna da. Men spriten jør jo underværk, så da så.

Nu e æ tebake bak den der firkanten hjemme. Hjemmekontor e den nye arbeidsmåten, kanskje det blir ei egen fagforening før hjemmesittera. Æ e visst i en alder som e i faresonen, så dæffør. Det går bedre nu enn i mars syns æ.

Så får vi håpe han tykje blir slått tebake av oss, før det hær e jo en god gammeldags dugnad, den bare vare litt længe.

I Amerika, dær klarte de å slå en anna tyk.. tebake, næi de var stygt tænkt. Men om det e sånn at han tykje lyg og bedrar så ligner han i Amerika vældi. Men det har aldri vært lett å bli kvitt han tykje, han dukke stadi opp igjen. Det e jo tross alt mange som trur på han.

Æ syns nu synd på politikeran, det e kanskje fali å si det, dæm e vesst ikke så populær værken på Ankenes, i Bjerkvik eller i Taraldsvik. Da e det føresten ikke mange bydela igjen.

På Ankenen og i Bjerkvik vil dæm ha, i Taraldsvik vil dæm ikke ha, pænga har de vist nok av i alle bydela. Da e de ikke greit når han i sentrum ikke har.

Det e bra med engasjemang før sæ og sitt, men det e jo ikke sikkert at alt vettet e fløtta ut av kommunestyret og førdelt til nån bydela. Konspirasjonsteoria trudde æ va nokka de holdt på med borti Amerika men det ha vesst fløtta inn i Ofotfjorden.

I han dær sosiale media kan dæm vist si ka det måtte vær, dær e det mange verdensmestera. Dær følle dem opp en vældi god tradisjon i Narvik. Vi får håpe mange av dæm e på valgsedddelen før et eller anna parti ve neste valg i byen vårres. Da får vi sikkert de politikeran vi førtjæne. Gevinsten e jo at dæm får jo styre å fordele hele pengebingen til kommunen. Da blir det sikkert skole te ungan i vær en del av kommunen. Bra e jo det.

Kommentarer til denne saken