I sist uke ble Frank Bakke-Jensen utnevnt som ny fiskeridirektør i fiskeridirektoratet. Bakke-Jensen har tidligere vært Høyres fiskeripolitisk talsperson på Stortinget, og i tillegg har han jobbet på fiskeflåten og i fiske-industrien.

I iTromsø går Sv-nestleder Torgeir Knag-Fylkesnes ut og angriper ansettelse av Bakke-Jensen som fiskeridirektør, og sier at det er en ren politisk ansettelse.

Da Elisabeth Aspaker ble utnevnt som fylkesmann i Troms, hadde Knag-Fylkesnes innvending imot dette, og i ettertid har det vist seg at Aspaker har vært folkelig og dyktig fylkesmann. Da Stoltenberg-regjering II hadde flertall, ble Olav Akselsen utnevnt som sjøfartsdirektør, og det var en ren politisk ansettelse, og hvorfor nevner ikke Knag-Fylkesnes dette?

Bakke-Jensen har i tillegg vært ordfører i en kommune som henter inntekter sin ifra fiskerinæringen, og kjenner denne næringen veldig godt.

Til lykke med den nye jobben, Frank Bakke-Jensen, og det er hyggelig at en ifra Finnmark får en toppstilling i fiskerinæringen.