Første kamp mellom Mjølner og Senja endte 6–0 i Narvik. Returoppgjøret gikk også til de rød/hvite.

Tidlige scoringer

Et hjemmelag i poengnød var egentlig sjanseløs mot et Mjølner-lag som vant sin fjerde kamp på rad, og den tredje i Norsk tippingligaen. Mjølner gikk til pause med 2-1-ledelse etter tidlige scoringer av nykommer Bradley Kouadio og Nikita Kalinins. To gode Mathias Nicolaisen-forsøk før pause kunne gitt større ledelse. Etter sidebytte brukte Constant Mbonimpa seks minutter på å sende Jan Tore Bakli sine gutter foran med to. «Costa» traff perfekt med et skudd. Kort tid før full tid satte Lounes Foudil den endelige spikeren i Senja-kista i en omgang som spillemessig ikke var mye å skryte av.

Bakli fornøyd med resultatet

Kampen endte 4–1. Mjølner har dermed tatt ni poeng av ni mulige, etter ni baklengs og null poeng i to kamper mot Skjetten. Mot Senja manglet både Johan Helan, Tobias Mikalsen og en syk Lukas Beck-Hansen.

Trener Jan Tore Bakli var fornøyd med fire scoringer og tre poeng mot en klubb han kjenner godt til fra sine litt yngre dager.

– Vi er veldig godt fornøyd med resultatet, med en redusert tropp. Prestasjonen er likevel ikke så god, særlig etter pause. Innhoppet til Julian Mobakken derimot var vellykket i dag, synes Bakli.

Mjølner har nå kampfri helt til søndag 28. august.