Gå til sidens hovedinnhold

Ny stor kamp og toppscorer i Danmark: – Med på å gjøre forskjell

Narviking med ny god match og flere scoringer da Team Esbjerg vant sin tredje kamp av tre mulige i den danske toppligaen i håndball.

Den norske landslagsvingen Marit Røsberg Jacobsen var igjen sentral da Team Esbjerg sikret seg sin tredje seier av tre mulige i dansk toppliga i håndball. Håndballesset ble delt toppscorer da hennes klubb slo Ajax fra København 27–24 uten å komme opp på Champions League-nivå.

– Vi ble presset av Ajax, og det var fint at få en slik test. Der var lange, gode perioder i kampen, men også to sløve perioder, hvor vi glemte hva vi har vært gode til inntil nå, sa trener Jesper Jensen til klubbens hjemmeside.

På Team Esbjerg si hjemmeside trekkes blant annet Marit Røsberg Jacobsen frem.

– Røsberg, Malm Frafjord og Annette Jensen spilte andre fremtredende roller og var med på å vise den forskjellene det skal være mellom de to lagene, står det på hjemmesiden til Team Esbjerg.

Les også

Narvik-stjernen har innledet sesongen der hun avsluttet den forrige – på toppen

LES OGSÅ:

Team Esbjerg har pause i ligaen ei uke før Nykøbing F. besøker Blue Water Dokken onsdag 9. september. Den kampen vil bli spilt med maksimalt 500 tilskuere i hallen. To dager tidligere skal klubben opptre i Santander Cup mot samme motstander, da i Lånlet Arena i Nykøbing.

Kommentarer til denne saken