Dan (47) har flyttet hjem og blir daglig leder i den nye nettavisen

Dan Olsen er ansatt som daglig leder i Narvik Nu.

Dan Olsen er ansatt som daglig leder i Narvik Nu. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Dan Olsen er ansatt som daglig leder i Narvik Nu.

DEL

Nytt om navn: Olsen har bred bakgrunn fra mediebransjen, og har blant annet jobbet som selger i markedsavdelingen i Fremover. Han har også blant annet vært salgsdirektør i Haugesunds Avis og Amedia Haugalandet, han har jobbet i Ofotens Tidende, Bladet Vesterålen og Lister24.

– Det er alltid kjekt å jobbe med nyetablering og å være i utfordrerposisjon. Ambisjonen er at vi skal være et fullgodt alternativ til Fremover og sørge for at næringslivet i regionen har mer å velge i, sier Olsen i en pressemelding.

Han flyttet hjem til Narvik i høst etter fem år på sørvestlandet. Olsen synes det skjer mye spennende i Narvik og regionen rundt, som kommunesammenslåing, vekst og satsing i Evenes og planene om VM i alpint.

– For meg er det tydelig at det har vært en holdningsendring. Folk og bedrifter har større tro på det de holder på med og på fremtiden, sier han.

Narvik Nu startes opp av Bodø Nu/Nu Publishing AS, og styreleder Geir Are Jensen er glad for ansettelsen.

– Det er en særdeles erfaren og fortsatt topp motivert mann vi har fått med på laget, og jeg ser frem til å se Dan i en nøkkelrolle både i Narvik og i kommende satsinger, sier Jensen.

De øvrige i staben er tidligere Fremover-journalist Frida Brembo-Egilsrud. Hun er redaktør. Markedssjef er Tove Kirkefjord, også hun tidligere ansatt i Fremover.

Artikkeltags