Nye gatenavn

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I september i fjor hadde kommunen det travelt med å få byttet enkelte gatenavn før kommunesammenslåingen. Dette er helt greit og fullt forståelig, det er lurt å være ute i god tid når man vil ha orden på ting!

Det som var litt komisk var det plutselige bråhast- skiftet måtte forgå på en tilfeldig ukedag i midten av september, ikke en mandag, ikke 1. oktober, eller i alle fall 20...

Med byttet fikk innbyggerne i Myrveien pålegg å informere sine kontakter at adressen fra gitte dato skulle være Rønningtomtveien. Også dette et rimelig krav, og en glede at navnet ikke ble det opprinnelig foreslåtte : )

Kommunens del av ansvaret var at de "så fort som mulig" skulle sørge for re-skilting på husene langs veien. Nå har det gått et drøyt år, vi er registrert på ny adresse, men på husveggene henger ennå skilt som informerer om at vi bor i Myrveien. For all del, vi har blitt vant til å informere taxisjåfører og andre om at "Vi bor i Rønningtomtveien, men på huset står det Myrveien", men nå lurer jeg bare på om det kommer til å skje et skifte av skilt noen gang, eller om vi bare skal belage oss på å leve et dobbeltliv?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken