Startet kommunestyret med ett minutts stillhet

ETT MINUTTS STILLHET: Ved konstitueringen startet kommunestyret for nye Narvik kommune med å minnes Frank Wilhelm Dreyer Johannessen med ett minutts stillhet. Frank Wilhelm Dreyer Johannessen fra Ballangen var valgt inn i kommunestyret for Fremskrittspartiet, men gikk bort den 18. september.

ETT MINUTTS STILLHET: Ved konstitueringen startet kommunestyret for nye Narvik kommune med å minnes Frank Wilhelm Dreyer Johannessen med ett minutts stillhet. Frank Wilhelm Dreyer Johannessen fra Ballangen var valgt inn i kommunestyret for Fremskrittspartiet, men gikk bort den 18. september. Foto:

DEL

Torsdag var kommunestyret for nye Narvik kommune samlet for konstituering. Det var leder av fellesnemnda for nye Narvik kommune, Rune Edvardsen som ledet møtet.

Møtet startet med at det nye kommunestyret med ett minutts stillhet markerte at Frank Wilhelm Dreyer Johannessen hadde gått bort.

Frank Wilhelm Dreyer Johannesen fra Ballangen var valgt inn i kommunestyret for Fremskrittspartiet, men rakk aldri å ta fatt på oppgaven som folkevalgt i det aller første kommunestyret i den nye Narvik kommune.

Frank Wilhelm Dreyer Johannesen gikk bort den 18. september.

Artikkeltags