Ønsker å gi bort penger

Styrings- og prosjektgruppa for kultursatsingen i Nye Narvik kommune håper mange lag og
foreninger søker om midler. Fra venstre: Randi Melgård, Gaute Skoglund, Geir-Ketil Hansen,
Emma Kristensen, Kjetil Moe og Tommy Nymo.

Styrings- og prosjektgruppa for kultursatsingen i Nye Narvik kommune håper mange lag og foreninger søker om midler. Fra venstre: Randi Melgård, Gaute Skoglund, Geir-Ketil Hansen, Emma Kristensen, Kjetil Moe og Tommy Nymo. Foto:

Som en del av kultursatsingen frem mot den nye kommunen har fellesnemda for Nye Narvik kommune bevilget penger som skal mobilisere befolkningen gjennom kulturarrangementer.

DEL

En viktig del av kultursatsingen er en tilskuddsordning for lag og foreninger.

– Vi har 190.000 kroner som fordeles på to nye søknadsrunder og vi kan bidra med inntil 10.000 kroner til hvert arrangement eller tiltak, sier Kjetil Moe som er prosjektleder for kultursatsingen i nye Narvik kommune, i en pressemelding.

Midlene ble første gang utlyst tidligere i vår, men kort frist gjorde at det kom få søknader. Nå utvides ordningen med to søknadsfrister; 15. juli og 1.september.

– Vi skal gjøre en rask behandling av søknadene slik at det i løpet av juli blir klart hvem som får tilskudd i denne første runden. I løpet av september vil vi avgjøre hvem som får tilskudd i den siste søknadsrunden, sier han.

Geir-Ketil Hansen som leder styringsgruppa for kultursatsingen oppfordrer tillitsvalgte i lag og foreninger til å være kreative.

– Vi håper mange vil skape arrangement som kan bidra til å bygge samhold på tvers av dagens kommunegrenser, sier Hansen.

Send inn tekst og bilder «

Del tekst og bilder fra din kulturopplevelse med oss, eller send forhåndsstoff til redaksjonen

Artikkeltags