Nyfestivalen utvider med familiearrangement

Fra venstre: Bjørn Bardal, Hans Øyvind Bakkejord, Stein Hjertholm, Inger-Hilde Olsen og Terje Andersen.

Fra venstre: Bjørn Bardal, Hans Øyvind Bakkejord, Stein Hjertholm, Inger-Hilde Olsen og Terje Andersen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Nå går Sparebank 1 Nord-Norge inn som hovedsamarbeidspartner for den nye sommerfestivalen Haikjeften. Det melder festivalen i ei pressemelding.

Ifølge festivalen gjør dette samarbeidet det mulig å utvide festivalen med et familiearrangement på dagtid, i tillegg til konserter på kveldstid. Arrangementet har allerede fått navnet Haitanna, og skal i likhet med resten av festivalen finne sted i Bromsgårdparken.

– Vi har lenge drømt om et familiearrangement på dagtid under festivalen, der vi tilbyr et barnevennlig kulturprogram for barn og unge i regionen til en rimelig penge. Drømmen blir nå virkelighet ved hjelp av mange sterke samarbeidspartnere, og i særdeleshet vår nye hovedpartner. Vi er utrolig glade for og ydmyke over denne tilliten. Samarbeidet gir en viktig forutsigbarhet for oss til å videreutvikle festivalen slik vi ønsker, sier festivalens initiativtaker Stein Hjertholm i ei pressemelding.

Også banken uttrykker glede over samarbeidet i samme pressemelding.

– Som hovedsamarbeidspartner til festivalen ønsker vi i Sparebank 1 Nord-Norge å bidra til økt bolyst og ikke minst støtte opp om og ta vare på det flotte engasjementet og den positive utviklingen regionen er inne i, sier banksjef Bjørn Bardal i pressemeldinga.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken