Ny rådmann i Gratangen

VELKOMMEN: - Vi håper Arild Bratsberg tar jobben, var svaret Fremover fikk både fra ansatte og politikere etter at Bratsberg var innstilt til rådmannsjobben.

VELKOMMEN: - Vi håper Arild Bratsberg tar jobben, var svaret Fremover fikk både fra ansatte og politikere etter at Bratsberg var innstilt til rådmannsjobben. Foto:

Av

Arild K. Bratsberg (59) fra Lavangen har tiltrådt som ny rådmann i Gratangen etter Ole Kristian Severinsen som fratrådte stillingen i slutten av juni.

DEL

Bratsberg er født og oppvokst i nabokommunen Lavangen. Han er utdannet ved Norges kommunal- og sosialhøgskole. Han har dessuten ledelsesstudier ved Høgskolen i Harstad. Bratsberg har vært rådmann i Salangen i perioden 1990–99 og trygdesjef i Salangen 1999–2007. Fra 2007 og fram til han ble tilsatt som rådmann i Gratangen, var han leder ved NAV-kontoret i Salangen.

På Fremovers spørsmål om hvordan han opplever å komme tilbake til kommunesektoren i nabokommunen i sør, gir han følgende svar:

– Førsteinntrykket er at jeg føler meg veldig velkommen både av ansatte og politisk nivå, men det har vært travle dager, noe som er naturlig etter et slikt jobbskifte, legger han til.

Artikkeltags