Fra Fremovers nyhetsstudio 20.10.2019

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

To til UNN etter trafikkulykke på Senja

En person ble sittende fastklemt etter en møteulykke på fylkesvei 86 på Senja. Politiet meldte om ulykken ved 12.15-tiden søndag. Tilsammen fem personer var involvert i ulykken. En person satt delvis fastklemt etter ulykken. Vedkommende ble frigjort. En mann i 20-årene ble fraktet til UNN i Tromsø med helikopter og en mindreårig jente blir kjørt til sykehuset med bilambulanse. Les hele saken her.

Helseskadelig luft i Narvik

Søndag er det nok en gang helseskadelig luft i Narvik, ifølge Luftkvalitet.info, og Narvik er i dette øyeblikket den norske byen med dårligst luft. Luftkvalitet.info måler nettopp luftkvaliteten i norske byer, med en skala som går fra "lite" til "svært høy". Søndag er luften i Narvik målt til det nest høyeste nivået på skalaen, som har fire trinn.

Iskald natt i Nikkaluokta

I Narvik er det liten tvil om at vinteren er på vei, men i Gällivare har all tvil forsvunnet. Natt til søndag ble temperaturen nemlig målt til iskalde minus 23,4 grader ved Nikkaluokta, en snau time fra Kiruna. Det melder den svenske avisa Norrbottens kuriren.

Til sammenligning: Den laveste temperaturen målt i Narvik natt til søndag var minus 5,5 grader, viser tall fra Yr.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken