Nytt mål for Haaland

Av

Haaland scoret mål nummer 40 for sesongen i Dortmund-seier: – Han er besatt på å score

DEL

IErling Braut Haaland scoret sitt tolvte mål på åtte kamper som Borussia Dortmund-spiller da den tyske storklubben vant 2-0 over Werder Bremen i Bundesliga.

Den norske superspissen fulgte opp målene i midtuken mot PSG da han scoret sitt niende mål i Bundesliga i oppgjøret mot Werder Bremen. Dortmunds trener Lucien Favre skryter av målet og Haalands scoringsteft.

– Han scorer alltid et mål. Han er besatt på å score. Denne gangen var det med høyrefoten. Det var et bra mål og ikke enkelt å gjøre, sa treneren til Viasat.

Målet var nordmannens 40. for sesongen på kun 30 kamper og kom på klassisk Haaland-vis etter 66 minutter.

Vingback Achraf Hakimi kom som vanlig på et av sine offensive løp inn i motstanderens boks og spilte 45 grader ut til Haaland som nok en gang lurte seg fri fra forsvarsspillerne i feltet og banket inn 2-0-ledelse for Dortmund.

Kvarteret før hadde Dan Axel Zagadou gitt laget ledelsen etter en corner fra Jadon Sancho. Innsvingeren gikk over hodet til Haaland, men midtstopper Zagadou møtte ballen på hel volley på femmeteren og satte den i mål.

Corneren kom etter en av flere sjanser fra Haaland i kampen, men det ble med det ene målet i 2-0-seieren.

Dortmund holder dermed følge med Bayern München og RB Leipzig på toppen av tabellen. Leipzig vant hele 5-0 borte mot Dortmunds rival Schalke 04 i lørdagens siste kamp i Bundesliga.

Robert Lewandowski avgjorde fredagskampen mot Paderborn med to mål da Bayern vant 3-2-seier. Polakken er også toppscorer i 1. Bundesliga med 25 mål. Han har et målsnitt på nesten et mål per kamp, mens Haaland med sine ni mål har et målsnitt på nesten et mål per omgang.

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags