Roger Hilling (36) ny prosjektansvarlig i A. Markussen AS

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Nytt om navn A. Markussen AS styrker ledelsen og har knyttet til seg ingeniør Roger Hilling (36) som ny prosjektansvarlig i selskapet. Han kommer fra lederstilling i Veidekke Entreprenør AS hvor han har jobbet de siste 8 årene og opparbeidet seg bred kompetanse innen ledelse og gjennomføring av ulike kontraktsformer i bransjen, skriver A. Markussen AS i en pressemelding.

Roger Hilling har solid bakgrunn og fra tidlig yrkeskarriere har han gått gradene i anleggsbransjen. Han er utdannet ingeniør i bygg og anlegg ved Høyskolen i Narvik og har lang erfaring som prosjektleder for store kontrakter og rammeavtaler, dette er spisskompetanse som passer svært godt for satsingen vi gjør i A. Markussen AS. Roger kommer opprinnelig fra Hamarøy, men er i dag bosatt i Narvik med sin familie.

– Vi er svært glad for at Roger har takket ja til stillingen. Han vil tilføre oss betydelig kompetanse og erfaring fra bransjen og vil styrke selskapet i rollen som prosjekt- og anleggsansvarlig. Vi ser frem til å bygge videre på et allerede godt team, med Roger på laget, sier fag- og prosjektansvarlig Mats Jørgensen i meldingen fra selskapet.

Artikkeltags