Utøvde vold mot politiet i Ballangen, og festivalbråk i fylket

Av og
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Med ett unntak, har det etter politiloggen å dømme vært en rolig natt i Ofoten.

Like før klokken 04 i natt meldte politiet at en mann i Ballangen hadde vært voldelig mot politiet. Hendelsen skjedde i forbindelse med at politiet skulle løse opp et slagsmål. Mannen ble satt i arrest og blir anmeldt for hendelsen.

Operasjonsleder i Nordland politidistrikt, Ivar Bo Nilsson, gleder seg over at han ikke har flere hendelser å melde om fra Ofoten.

– Det tyder på at folk i Narvik har trivdes og oppført seg på en slik måte at politiet ikke har vært nødt til å involvere seg. Det synes jeg er helt fantastisk. Det forteller meg at folk har trivdes på en god måte i natt, sier Bo Nilsson.

Ellers i fylket har politiet hatt langt mer å gjøre. I Rana, Bodø og på Sortland har det denne helgen vært festivaler. Det har resultert i arbeid for politiet.

Rana:

Allerede ved midnatt måtte politiet ta to personer i arrest på grunn av ordensforstyrrelser.

Like over midnatt ble to personer angrepet og slått av en guttegjeng på festivalen. De mistenkte hadde forlatt stedet da politiet ankom, men de vet hvem de er og har opprettet sak.

I 03-tiden avsluttet politiet et nachspiel som forstyrret naboene. De ble gitt pålegg om å holde fred resten av natta.

Bodø:

I Bodø ble to personer bortvist fra et utested i sentrum etter å ha vært involvert i et slagsmål i 02.30-tiden. Ingen ble skadet, men forholdet kan bli anmeldt i ettertid.

Like før klokken 03 ble en kvinne anmeldt for ordensforstyrrelser og bortvist fra sentrum.

Sortland:

På Sortland har det i helga vært Fæsterålen.

Ved midnatt ble en mann bortvist fra sentrum etter å ha vært kranglete og utgjort et ordensproblem på festivalen.

I 02-tiden ble en vakt på festivalen slått til av en gjest. Vakten ble ikke skadet, men har varslet at forholdet vil bli anmeldt.

Samtidig ble en 18-åring bortvist fra festivalen etter å ha vært overstadig beruset og kranglete overfor vaktene.

Artikkeltags