Offshore Northern Seas (ONS) har som formål å være en møteplass for den internasjonale energibransjen. Det arrangeres hvert år i Stavanger. I år var en delegasjon fra Harstad, Helgeland og Bodø på stand på Nord-Norge paviljongen.

– Vi er veldig gode på landbasert industri i Nordland, men vi er en litt for godt bevart hemmelighet for både den nasjonale og internasjonale olje- og gass industrien sier Noresjø i en pressemelding.

 

Hovedtemaet for årets konferanse er «Innovate». Med det ønsker man å sette dagsorden og presentere nye tanker, metoder og teknologi for en mer klimavennlig energibransje.

Selskapene i nord sitter på god og viktig kompetanse som i mye større grad bør benyttes innenfor havbasert industri ifølge Ingelin Noresjø.

– ONS er en viktig møteplass for å knytte nye kontakter og møte potensielle samarbeidspartnere for fremtiden. Jeg er veldig glad for å være her sammen med de 150 andre deltakere fra Nord-Norge som representerer ikke mindre enn 60 selskaper sier næringsråden.

– Selskapene i nord er klare til å ta på seg nye oppgaver. Nå skal vi bruke de neste dagene til å formidle hvem vi er, hva vi kan og skape nye samarbeids kontakter for fremtiden, legger hun til.

Hovedtemaet for året konferanse er «Innovate». Med det ønsker man å sette dagsorden og presentere nye tanker, metoder og teknologi for en mer klimavennlig energibransje.