Gå til sidens hovedinnhold

Over 30 meldinger om feststøy i Tromsø natt til søndag

Mye festbråk og flere som mistet lappen natt til søndag.

Natt til søndag har vært en hektisk natt for Troms politidistrikt.

– Politiet har gjennom natten mottatt et 30-talls meldinger om feststøy, høy musikk og berusede personer ute av stand til å ta vare på seg selv, skriver politiet på Twitter søndag morgen.

Det høye tallet meldinger har ført til at de måtte gjøre harde prioriteringer.

– Vi har ikke hatt kapasitet til å følge opp alt, men har prioritert oppdrag med fare for liv og helse, skriver de på Twitter.

To i fyllearresten

En mann på 19 år ble i Tromsø innbragt av politiet. Det skjedde etter at en person meldte ifra om at en mann hadde tatt seg inn i vedkommendes bil og lagt seg for å sove.

På Elverhøy i Tromsø ble en mann i slutten av 20-åra tatt inn og satt i fyllearrest. Mannen var overstadig beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv, ifølge politiet.

Flere mistet lappen

På Finnsnes har politiet hatt fartskontroll. En kvinne på 18 år ble anmeldt for å ha kjørt i 107 kilometer i timen i 70-sone på innfartsvegen, og mistet førerkortet.

Det gjorde også en mann på 18 år. På samme sted ble han målt til en fart på 119 kilometer i timen i 70-sone.

På Gisundbrua ble en mopedfører, en 16 år gammel gutt, målt til en fart på 83 kilometer i timen i 50-sone. Gutten ble anmeldt.En annen mopedfører, en 17 år gammel gutt, ble målt til å holde fart på 84 kilometer i timen på samme strekning. 17-åringen ble anmeldt både for å ha holdt for høy fart, og for å ha trimmet mopeden.

– Førerkort beslaglagt, kjøretøy avskiltet, skriver politiet.

Under fartskontroll i Kongsvika ved Finnsnes mistet en 18 år gammel menn førerkortet etter å ha holdt en hastighet på 116 kilometer i timen i 80-sone.

Hadde promille – mista lappen

I Rana har politiet siktet en kvinne i 40-åra for promillekjøring.

– Bevissikring gjennomført, og førerkort tatt i beslag, skriver politiet.

Kommentarer til denne saken