Men da må først egne plasseringer i forsvar justeres og raske angripere på kant hos motstanderen stoppes.

På onsdag kan du se Skjetten-Mjølner direkte på fremover.no.

Mjølner spiller to kamper i Norsk tipping-ligaen mot Skjetten i løpet av ei halv uke. De tre første poengene gikk til Skjetten, i en thriller med ni mål, seks gule kort og rødt kort på overtid - alle for øvrig til Skjetten.

De rød/hvite, selv med et ungt lag og tynn benk, skal egentlig ikke tape en kamp de scorer fire ganger i. Men det skjedde.

Foudil på bakken

Da Julian Mobakken utliknet til 4-4 godt på overtid, så skulle ett poeng vært sikret. Så skjedde det: Skjetten går i angrep nesten rett etter avspark, slår langt - og pang - 5-4.

Mjølner-spillerne ble gang på gang sprunget ned bakfra eller fra siden, eller fikk etterslenger. Verst gikk det ut over tekniske Lounes Foudil.

Franskmannen var nesten like mye på bakken som han var stående. Foudil, som var veldig god i én time søndag, får ny mulighet til å straffe motstander onsdag ettermiddag på Skjetten.

Skal det bli poeng, så må plasseringene til Mjølner-spillerne bak justeres. Trener Jan Tore Bakli sier de har gjennomgått søndagens 4-5-tap, og snakket sammen om hvordan det kunne gå så galt.

Nykommere

– Vi har sett på hvordan scoringene kom. Det skulle ikke vært mulig, men vi lærer av våre feil. Husk flere av våre spillere er veldig unge, sier han.

Til kampen onsdag ettermiddag må han i løpet av tirsdag ha kommet opp med både en plan A og B.

De tre nykommerne - to fra Frankrike og en fra Latvia - ventet tirsdag formiddag fortsatt på bli klar. Kenneth Claeson gjør det han kan for at de tre spillerne Bakli forventer skal bli solide, tilgjengelige forsterkninger.

Mjølner har for øvrig ny kamp til helgen. Da møter de en annen gammel kjenning, Stian Johnsen, trener for TIL2.

PS. Onsdagens kamp mot Skjetten kan du følge direkte på fremover.no