Gå til sidens hovedinnhold

Petrenko, IS-kvinner og terrorisme

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Kjære Petrenko! Jeg ser du har en merkelig måte du nærmer deg dette meget alvorlige og farlige tema, nemlig IS-terroristenes kvinner og barn som vil «hjem» til Norge. Og som du tar opp i Fremover den 6. mai. Ja, der du forsøker å klistre «fedrenes synder og så videre» på dagens absurde situasjon. Og som dette landet står midt oppe i. Både du og andre burde vel heller for lenge siden ha innsett at det å importere islam er selvskadelig?

Noe som i hvert fall våre forfedre forsto, i motsetning til de som sitter der bak sine tykke murer på Stortinget burde/skulle ha tenk på for lenge siden. Ja, innsett denne problematikken som landet vårt nå står overfor, der muslimske terrorister banker på vår dør. For våre forfedre de overga landet vårt som et trygt og godt sted, men som denne såkalte 68-generasjonen fullstendig her gjort til et fremmed, utrygt og skremmende samfunn.

For allerede for 53 år siden, i 1966, forstå jeg dette. Den gangen prøvde jeg å rope et varsku om ei lite hyggelig tid som holdt på å bygge seg opp. Men det var forgjeves og bortkastet tid. Norge er nå ikke til å kjenne igjen, der man snart ikke kjenner seg trygg noe sted.

Ja, du snakker om å være et sivilisert menneske og etterleve humanistiske idealer? Mener du det er primitive reflekser å beskytte sitt folk og land mot terror og ondskap? Jeg skal si deg noen sannhetens ord Petrenko! Den russiske forfatteren og tenkeren Fjodor Dostojevskij sa følgende: «Kaster du Gud ut av et samfunn, så vil du fort få besøk av djevelen»! Og er det ikke det vi ser i dagens Europa? Et Europa som holder på å forsvinne slik vi kan huske det, og der terror og ondskap er blitt en del av hverdagen. Men som MSM prøver å skjule?!

Nei Petrenko, jeg synes ikke det passer deg å være så uetterrettelig, der dere på venstresiden fornekter realitetene. For nå polariseres Norge rundt enda en ny kampanjesak, der vi skal velge mellom «hjerteløse kristne» og islams ofre. Og så klarer du t.o.m. å dra disse «tyskerungene» inn i dette bildet, og som ikke kan sammenlignes i det hele tatt. Bare tragisk!

Når kulturmarxistiske kampanjemedier på venstresiden synes det ikke lenger å være den nedre grense. For nå har de sammen med islamistene funnet en ny spydspiss eller ny vri på sin utrettelige kamp. En kamp for sette «onde kristne» opp mot ulykksalige og lidende muslimer. Ikke vanskelig å lukte denne «palestinifiseringen» som venstresiden alltid forsøker seg på å for å gjøre oss møre. Der roller byttes om og årsak-virkning blir tåkelagt. Kristendommen skal på ny tilgrises, ja selv om det betyr at det skal skje å stakkarsliggjøre disse kvinnelige IS-medlemmer.

Altså, begge kjønn ble frivillig medlemmer av en terrororganisasjon, men sosialistene i dette landet, inkludert KrF og andre politiske korrekte fremstiller disse uhyggelige kvinnene som ofre. Nei Petrenko, la disse terroristene bli glemt! Til Norge skal de ikke! De snudde ryggen til vårt samfunn, vår religion, vår kultur, våre verdier, vårt demokrati, vår velferd og vår trygghet. La dem reise tilbake til de muslimske land. For dette landet hater de så intenst, at de er livsfarlige for oss alle. Vi skylder dem intet!

Kommentarer til denne saken