Gå til sidens hovedinnhold

– Nydelig følelse

Nordpolen slo tilbake etter tap i første kamp.

Artikkelen er over 5 år gammel

Etter å ha kommet under 2-0 snudde Nijlas Eira og Nordpolen kampen mot KFUM.

I helga ble Eliteserien i futsal sparket i gang i Charlottenlundhallen i Trondheim. Nordpolen FF møtte Sandefjord lørdag og KFUM-kameratene søndag. Første kamp endte med 10–4 tap for Nordpolen etter en horribel start, der de slapp inn fem mål før syv spilte minutter.

Comeback i andre kamp

Også i kampen mot KFUM-kameratene slet Nordpolen i de første minuttene. Til tross for en spillemessig god start lå isbjørnene under med to mål etter seks spilte minutter, og stillingen var 0–2 til pause, men så fikk laget endelig uttelling. Først redusering ved lagkaptein Nijlas Eira, før angrepsspiller Håvard Nome satte inn 2–2. Rundt fem minutter før slutt var kaptein Eira frampå igjen, og fullførte snuoperasjonen ved å sette inn 3–2. KFUM presset på de siste minuttene, men klarte ikke sette ballen i mål, og sesongens første trepoenger for Nordpolen var i boks.

– Nydelig følelse

Nordpolenspiller Andreas Markussen forteller om god stemning i garderoben etter seieren. – Nydelig følelse! Etter å ha tapt 10–4 i den første kampen blir det tungt når vi ligger under med to mål, men vi kriger på, og har en voldsom mentalitet som gjør at vi kjemper oss tilbake i kampen, forteller han fornøyd.

Dårlig start

Futsalkamper på elitenivå spilles i to omganger à la 20 minutter, men i helgen slapp Nordpolen inn fem mål mot Sandefjord, og to mål mot KFUM i kampenes fem første minutter. – Dette må vi selvfølgelig jobbe med, men særlig kampen i lørdag ble skadelidende at vi har spillere som kom med fly fra hele landet bare rett før kampstart.

Første hjemmekamp til helgen

Kommende helg tar Nordpolen imot Vesterålen til hjemmekamp i Ankeneshallen, og Markussen håper folk kommer for å se årets første hjemmekamp. – Det er ikke ofte vi har eliteseriefutsal i Ofoten, og det blir artig mot et godt lag som Vesterålen. Vi håper det kommer folk, så skal vi gjøre vårt beste for å gi publikum en god opplevelse.

Kommentarer til denne saken