Politiet: Ambulanse skal ha kollidert under utrykning

Den gravide kvinnen ble sendt til sykehus i Narvik på grunn av risikoen for framskyndet fødsel. Ambulansen fikk tilsynelatende bare mindre skader. (Foto: Øyvind A. Olsen)

Den gravide kvinnen ble sendt til sykehus i Narvik på grunn av risikoen for framskyndet fødsel. Ambulansen fikk tilsynelatende bare mindre skader. (Foto: Øyvind A. Olsen)

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

NB: Politiet meldte først om at en ambulanse skulle ha kollidert med en lastebil. Klokka 21.34 retter politiet opplysningen. Ambulansen har kollidert med en møtende varebil.

Politiet i Salten melder om en trafikkulykke ved Ulvsvågskaret i Hamarøy.

– Ambulanse skal ha kollidert under utrykning, melder politiet på Twitter.

Til Avisa Nordland sier operasjonsleder at alle i begge kjøretøyene er ute av kjøretøyene:

- En gravid kvinne var i ambulansen, og kjøres nå til sykehuset i Narvik for en sjekk, da kolliasjonen kan ha fremskyndet fødselen. Utover det kan vi konstatere at det ikke er personskader, men mindre skader på kjøretøyene, sier Moen.

Etterforskes videre

Operasjonsleder Jon-Inge Moen forteller at saken etterforskes videre av Hamarøy lensmannskontor.

- Vi har en formening om hva som har skjedd, men av etterforskningsmessige hensyn har jeg ingen formening om det. Saken vil bli videre etterforsket for å få klarhet i hva som skjedde og hvorfor, avslutter Moen.

Ambulansen var på vei fra Ulvsvåg i retning mot Bodø, og varebilen kom i møtende felt. Moen opplyser om det ikke ble beslaglagt førerkort på stedet.

Ulykken skal ha skjedd ved krysset mellom E6 og fylkesvei 81 som går til Skutvik. Politiet  fikk melding om at det var glatt i veibanen der ulykken skjedde.

Artikkeltags