Gå til sidens hovedinnhold

Etterforsker fortsatt voldtekt i Narvik

Artikkelen er over 5 år gammel

I starten av mars anmeldte ei jente i tenårene en voldtekt i Narvik. Hun forklarte at det hadde skjedd i mannens bopel. Mistenkte erkjenner ikke straffskyld.

Saken er fortsatt under etterforskning ved Narvik politistasjon.

Bestill Fremover+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold

– Vi har foretatt en rekke avhør og har prøvd å kartlegge forholdet mellom anmelder og personen som er anmeldt, forteller politiadvokat Torgeir Kvitvik.

– Vi prøver også å kartlegge hva som har skjedd. Men det kan være vanskelig når har skjedd i en bopel, og når det er snakk om personer som kjenner hverandre, sier Kvitvik og tilføyer:

– Ofte er det ikke vitner til denne typen forbrytelser.

Hvordan går dere frem i slike saker?

– Vi avhører ofte fornærmede først, så undersøker vi åstedet og gjør beslag. Videre pågripes eller avhøres mistenkte, forklarer Kvitvik.

Han forteller at det er gjort beslag også i denne saken, men ønsker ikke røpe hva det er snakk om. Nå må politiet vurdere om en forklaring er mer troverdig enn den andre, og om det er støttebevis som strider mot eller støtter opp om forklaringene.

Hold deg oppdatert uansett hvor du er. Last ned Fremovers app og få varsel på mobilen om blant annet store nyheter, trafikkulykker og stengte veier i regionen.

App for iPhone

For Android

Kommentarer til denne saken