Slagsmål på ungdomsfest i Narvik og luftvåpen på utested i Brønnøysund – slik var natt til lørdag i Nordland

DEL

Rett før klokken to natt til lørdag fikk politiet melding om et slagsmål i forbindelse med en ungdomsfest i Narvik.

Meldingen gikk ut to stykker i slåsskamp utenfor arrangementet. De sprang fra stedet før politiet kom, opplyser politiet til Fremover lørdag morgen.

Litt over halv tre rykket politiet i Narvik ut til en annen hendelse i forbindelse med en fest i Narvik – festbråk på en privatadresse.

– Festeier gitt pålegg av patrulje om at det må bli stilt, skriver politiet i sin logg fra nattens hendelser.

Luftvåpen

Også noe før to på natten fikk politiet en melding fra et utested i Brønnøysund. En mann kom inn på utested, med flere luftvåpen.

– Han skal ha avfyrt et skudd mot taket. Folk på stedet fikk kontroll på mannen. Ingen personer ble skadet på stedet, opplyser politiet i sin logg fra natten.

Han ble pågrepet av politiet, som har startet etterforskning av hendelsen. Politiet opplyser videre at mannen vil bli fulgt opp av helsevesenet.

Fyr på søppelbokser og bortvist

På Myre i Vesterålen ble en person pågrepet for å ha satt fyr på to søppelbokser.

– Ingen andre skader, skriver politiet i loggen.

I Svolvær var det bråk utenfor en pub, og person ble bortvist av politiets patrulje på stedet. Han valgte å ikke gjøre som politiet sa, og fikk erfare at pålegg fra politiet ikke er valgfrie.

– Vedkommende etterkom ikke pålegget han fikk om å holde seg borte fra sentrum. Anmeldes for dette, står det å lese i politiets logg.

Artikkeltags