Dette skjedde mens du sov:Mange overstadig berusede personer på byen og røykutvikling på malmkaia

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet i nord har hatt en hektisk natt til lørdag.

DEL

Det viser en gjennomgang av politiloggen. I Narvik har det vært flere tilfeller der politiet ble tilkalt på grunn av beruselse:

Klokken 02.47: Vaktene på et av Narviks utesteder slet med en vanskelig gjest, og ba om hjelp fra politiet. Gjesten ble bortvist.

Klokken 03.31 ble politiet tilkalt. En beruset mann i slutten av 20-årene eglet til bråk i Narvik sentrum. Patruljen valgte å bortvise mannen fra sentrum.

Klokken 04.28 melder politiet i Nordland at en mann i 40-årene er bortvist fra sentrum på grunn av beruselse.

Røykutvikling

Like før klokken 02 natt til søndag fikk politiet og brannvesenet melding om røykutvikling i tunnelsystemet på malmkaia til LKAB. Nødetatene rykket ut. Like etter melder politiet at røykutviklingen skyldes varmegang i et transportbånd. Brannvesenet fikk raskt kontroll over situasjonen.

Til legevakta

Politiet i Tromsø ble tilkalt på grunn av slåssing ved et av byens utesteder. En mann i 40-årene ble fraktet til legevakta med skader i ansiktet. Noe senere ble samme mann innbrakt i arresten på grunn av utagering og beruselse. Han er også anmeldt for å ha forulempet en offentlig tjenestemann. Da var klokken 05.30 natt til søndag.

Pirattaxi

I Harstad melder politiet at en kvinnelig bilfører i 20-årene er anmeldt for pirat-taxivirksomhet.

Artikkeltags