Aggressiv gjest slo etter dørvakt

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

En aggressiv gjest, en mann i 20-årene, ble i natt innbrakt av politiet etter at han slo etter en dørvakt på et utested i Narvik. Politiet opplyser at mannen vil bli anmeldt for ordensforstyrrelser etter hendelsen.

I Harstad var det i natt slagsmål på torget i Harstad. Politiet har anholdt en mistenkt.

– Mistenkte fra slagsmålet på torget blir innbrakt og satt i arrest. Anmeldes for ordensforstyrrelse, melder politiet i Troms.

På morgenkvisten har nødetatene rykket ut etter en melding om enn utforkjøring ved Tennvannet på fylkesvei 825 i Skånland kommune.

– Føreren av bilen tilsynelatende uskadet, men fraktes til legevakt for sjekk. Det er ikke mistanke om ruspåvirkning.

I Finnmark var operasjonslederen i Finnmark politidistrikt i det poetiske hjørnet lørdag kveld, etter det litt uvanlige oppdraget med å hente ut to personer som hadde låst seg inne på et do på et kjøpesenter.

Like før midnatt skrev de på Twitter: To personer innelåst på do, de måtte ringe 112. Vaktmesteren fikk sjokk, men han låste opp; De var ikke høye i hatten der de stod.

- Jeg skal ikke påta meg ansvaret for denne Tweeten, sier operasjonsleder Eirik Pedersen i Finnmark Politidistrikt til Nordlys.

- Hva var det som egentlig hadde skjedd?

- Det var to personer som var på et toalett på et senter. Da de kom ut var alt stengt. En mann ringer til oss og forteller at de trenger hjelp for å komme seg ut av senteret, sier Pedersen til Nordlys fredag kveld. 

Han vet ikke hva de gjorde der, men tviler på at det var noe straffbart.

- Det ble i alle fall en lykkelig slutt, avslutter han.

Artikkeltags