Hissige menn og småfrøkner på byen

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det er ikke alltid kvelden blir slik som planlagt. Formodentlig heller ikke for en av mennene i 30-årene som fikk skjorten revet opp etter det som politiet beskriver som et «klammeri» på et av byens utesteder i natt. Da politiet kom til stedet hadde imidlertid de to kamphanene ordnet opp seg imellom, inkludert skjorta, står det i politiets logg. Alle tre ble venner, der altså.

Men to frøkner i 20-årene ble ikke like gode venner etter slåsskampen. Etter å ha barket sammen utenfor et av byens utesteder, ble begge vist bort fra sentrum.

– Det blir opp til partene om det ender med en anmeldelse eller ikke, sier leder ved politiets operasjonssentral ved Nordland politidistrikt i Bodø, Kennet Magnussen.

Hva som gikk av mannen som like før stengetid på et av byens utesteder tok kvelertak på én person – og angrep flere andre – vites ikke. Han stakk nemlig av fra stedet før politiet kom. Like fullt ble en av de andre involverte bortvist fra stedet.

Ifølge Magnussen blir det også her opp til partene om de vil anmelde forholdet eller ikke.

Også lørdag kveld, som på fredag kveld, var det promillekontroll i distriktet. Patruljen fra Narvik politistasjon var ute for å se på forholdene i Ballangen. I den forbindelsen gjennomførte de også en promillekontroll. Tolv førere ble kontrollert. Alle fikk kjøre videre.

Artikkeltags