Dette skjedde natt til søndag:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det gikk rolige for seg i Ofoten natt til søndag. Ellers skjedde dette i Nordland og Troms:

Tromsø: Klokken 23:24 i går kveld meldte Troms politidistrikt via sin twitterkonto om en trafikkulykke i krysset Vestregata/Kongsbakken. En buss og en personbil var involvert. En person ble sittende fasklemt, og to personer i personbilen ble fraktet til UNN for sjekk. Bussjåfør og passasjerer i buss ble meldt uskadd.

Fauske: En støyende fest ble avsluttet av politiet etter å ha holdt nabolaget våken, melder Politiet i nordland på twitter klokken 01:32.

Finnsnes: To personer var involvert i et slagsmål på et utested. En av partene hadde forlatt stedet før politiet ankom og den andre parten ønsket å anmelde forholdet, meldte Troms politidistrik klokken 02:56.

Harstad: En utagerende gjest som lagde bråk på et utested ble bortvist fra Harstad sentrum frem til klokken 0800 om morgenen, skrev politiet på twitter 03:19.

Leknes: En politipatrulje måtte avslutte fest som holdt naboer våkne med fyrverkeri, meldte politiet i Nordland klokken 07:22.

Rana: En kvinne ble pågrepet etter vold på privatadresse og en person ble meldt lettere skadd. Anmeldt av politiet, opplyser politiet på twitter. AN har omtalt saken her.

Artikkeltags