Politiet med biljakt fra Lyngen – gjennom Lavangsdalen – kræsjet ved Leirbotn

PÅGREPET PÅ E8: En kvinne i 30-årene stakk av fra en kontroll i Lyngen søndag formiddag. Politiet la ut spikermatter på innfartsveien til Tromsø.

PÅGREPET PÅ E8: En kvinne i 30-årene stakk av fra en kontroll i Lyngen søndag formiddag. Politiet la ut spikermatter på innfartsveien til Tromsø. Foto:

DEL

Bilfører nektet å stoppe for kontroll, skriver itromso.no

Klokka 10.35 forteller politiet at de akkurat har stanset kjøretøyet etter en lang jakt etter at en bil stakk av fra en UP-patrulje i Lyngen søndag formiddag.

– Meldingen fra UP kom klokka 10.52. De hadde forsøkt å stanse et kjøretøy etter en fartsovertredelse. Bilen nektet å stoppe, og kjørte videre sørover, forteller operasjonsleder Roy Tore Meyer.

Patruljen opptok en forfølgelse av bilen som kjørte fra Lyngen, videre gjennom Lavangsdalen og videre mot Tromsø.

– Ved Leirbotn hadde vi etablert en stopp-post, og her kom bilen for et par minutter siden, sier Meyer til Nordlys klokka 10.40.

I krysset på E8 ved innkjøringa til Breivikeidet hadde politiet lagt ut spikermatter og bilen punkterte på begge forhjulene.

– Da ble det stans. Etter dette er det også en annen trafikant som er blitt påkjørt av denne bilen. Det er ikke personskade, men mindre materielle skader.

Sjåføren var en kvinne i 30-årene. Det var også en kvinnelig passasjer i bilen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken