Publisering av leserbrev i Fremover

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Til Fremovers redaktør.

Har ikke eldrerådet i Narvik noen mulighet til å få publisert stoff som gjelder eldre i Narvik? Eldrerådet i Narvik er et lovpålagt utvalg på lik linje med formannskap og bystyre. Når Fremover mottar stoff fra leder i Eldrerådet, er det viktig at dette publiseres. Det er mange som lurer på hva Eldrerådet mener i ulike saker.

Vi har nettopp arrangert den internasjonale eldredagen den 1. oktober. Som leder skrev jeg et innlegg om denne dagen allerede den 21. september, Jeg oppfordret folk til å møte opp i teatersalen kl.12.00.

INNLEGGET KOM ALDRI PÅ TRYKK!

Den 25. september skrev jeg fra møtet i eldrerådet der det ble vedtatt en uttalelse om Taraldsvikjordet. Denne ble vedlagt innlegget.

UTTALELSEN ER ENNÅ IKKE PUBLISERT.

Etter min mening grenser dette til respektløshet. Fremover må være imøtekommende til saker som gjelder eldre i Narvik. Saken om de to damene som ikke fikk betalt på bussen, var en slik sak. Eldrerådet ga sin fulle støtte til disse damene.

Jeg som leder i eldrerådet håper at dette innlegget får Fremovers redaksjon til å bli mer oppmerksom på hva som kommer fra eldrerådet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken