Reddet brettpadler i nød

Her ligger padlebrettet på land i Taraldsvika. Fremover snakket med personen som kom for å hente brettet. Vedkommende sa at situasjonen hadde vært udramatisk, og at alt hadde gått bra.

Her ligger padlebrettet på land i Taraldsvika. Fremover snakket med personen som kom for å hente brettet. Vedkommende sa at situasjonen hadde vært udramatisk, og at alt hadde gått bra. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Oppdatert

DEL

Like etter klokken fire mandag ettermiddag ba politiet brannvakta i Narvik om assistanse. Politiet hadde da fått melding om en person på et padlebrett ute på Herjangsfjorden.

– Vi har fått melding om at det er observert en person ute på Herjangsfjorden på padlebrett. Vi er usikre på om det er en person i nød – eller om vedkommende er ute og trener. Derfor har vi sendt brannvesenet ut med vannscooter for å sjekke, sa operasjonsleder Tom-Ove Hammer hos politiet i Nordland.

Fremover fikk melding om flere utrykningskjøretøy nede i Taraldsvik, og Hammer bekrefter at nødetatene nå har fokus på å sjekke ut tilstanden til personen som er på fjorden.

Klokken halv fem meldte Hovedredningssentralen Nord-Norge at havnebåten i Narvik, med assistanse fra politi og brann, hadde reddet en brettseiler som hadde problemer utenfor Taraldsvika.

– Vedkommende er nå fraktet i land i Vassvika, melder Hovedredningssentralen på Twitter.

Fremover snakket med en person som kom for å hente brettet etter at det var tatt på land i Taraldsvika. Vedkommende sa at situasjonen hadde vært udramatisk, og at alt hadde gått bra.

Artikkeltags