Reduserer avganger, men ruta mellom Narvik og Tromsø består

BESTÅR: Rutetilbudet mellom Narvik og Tromsø består foreløpig, men Troms fylkestrafikk reduserer ellers kollektivtilbudet sitt.

BESTÅR: Rutetilbudet mellom Narvik og Tromsø består foreløpig, men Troms fylkestrafikk reduserer ellers kollektivtilbudet sitt. Foto:

Troms fylkestrafikk taper mellom 25 og 30 millioner kroner i måneden som følge av koronatiltakene, og gjør kutt. Men ruta mellom Narvik og Tromsø består. Foreløpig.

DEL

Det melder avisa Nye Troms.

Troms fylkestrafikk merker stor nedgang i antall kollektivreiser. En del av rutene har selskapet valgt å fjerne, forklarer daglig leder Knut Arild Bones.

– Men nå ser vi at det på flere av avgangene ikke er noen som reiser. Derfor har vi valgt å fjerne en del av disse. Jeg har ikke tall på hvor mange avganger som er tatt bort, men det er en god del, sier Bones.

Ruta mellom Narvik og Tromsø skal gå som normalt foreløpig, men ellers reduseres tilbudet. Og på de avgangene som går innføres det tiltak for å beskytte mot smitte.

– Vi har slutta med billettering. Billett må kjøpes på app. Området rundt sjåførene er sperra av og vi tillater kun halvfulle busser. Men det siste har ikke vært noe problem siden færre folk er ute og reiser, sier Bones.

Artikkeltags