SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ronaldo og Portugal har ikke råd til flere feilskjær

Cristiano Ronaldo fortviler etter at Portugal bare klarte 1-1 mot Serbia hjemme i Lisboa.

Cristiano Ronaldo fortviler etter at Portugal bare klarte 1-1 mot Serbia hjemme i Lisboa. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Portugal er havnet bakpå i gruppe B. De har kun tatt to poeng på de to første hjemmekampene. Lørdag trenger de tre poeng borte mot Serbia.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddstips EM-kvaliken: Ronaldo og Portugal har ikke råd til flere feilskjær

Oddstips EM-kvaliken: Klarer England å holde nullen mot Bulgaria?

Lørdagskupongen: Lørdagskupong fra den engelske fotballbakgården

Eurojackpot: Vant 24 mill. for to uker siden – Norsk Tipping får ikke tak i vinneren

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: Seks Lotto-vinner vant 4,9 millioner kroner hver

EM-kvalifiseringen preger lørdagens langoddsprogram. Det spilles syv kamper lørdag kveld. Det er pause i de store ligaene i Europa, men full rulle i League One, League Two og National League i England. Ellers er det er rikt utvalg av kamper fra norsk 2.- og 3. divisjon.

NB! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Serbia – Portugal 3,25 – 3,20 – 2,00 B (spillestopp kl. 2040)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Serbia tok ett viktig poeng da de spilte 1–1 borte mot Portugal, men de gikk på et katastrofalt 0-5-tap på bortebane mot Ukraina i juni. Stemningen ble litt bedre etter at de slo Litauen 4–1 hjemme et tre dager senere, men det var ikke tilstrekkelig til å redde jobben til landslagssjef Mladen Krstajic.

Det ydmykende tapet i Ukraina gjorde at Krstajic fikk sparken og ble erstatte av Ljubisa Tumbakovic. Den 66 år gamle tidligere landslagssjefen til Montenegro får debuten sin som serbisk landslagssjef i lørdagens kamp mot Portugal.

Det er litt av en debutkamp.

Ukraina har tatt kommandoen i denne gruppen. De står med 3-1-0 og imponerende 8–1 i målforskjell etter de fire første kampene. Både Serbia og Portugal får en tøff oppgave med å innhente ukrainerne.

Slik situasjonen er akkurat nå ligger det an til at Serbia og Portugal må kjempe om annenplassen i denne gruppen, og det gjør lørdagens kamp så ekstremt viktig for begge lagene.

Denne kampen har verken Serbia eller Portugal råd til å tape.

Forsvarsspilleren Veljkovic fra Werder Bremen, midtbanespillerne Maskimovic fra Getafe og Benficas Fejsa er ute av den serbiske troppen.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Portugal spilte ikke kvalifiseringskamper i juni. De spilte i stedet Nations League-sluttspill på hjemmebane, hvor de slo Sveits 3–1 i semifinalen og vant 1–0 mot Nederland i finalen.

Portugiserne har ikke hatt samme flyten i EM-kvalifiseringen, hvor de har møtt Ukraina og Serbia. Selv om de spilte på hjemmebane, klarte de bare uavgjort i begge kampene. Det gjør at de ikke har råd til flere feilskjær i kvalifiseringen. Da risikerer de å måtte se EM fra sofaen.

Portugal mangler midtstopperen Pepe, midtbanemannen Joao Mario, som spiller for Lokomotiv Moskva, og Eintracht-spissen Andre Silva. De har likevel mer enn nok kvalitet i laget til å ta alle tre poengene her.

Serbia er på gang, og det finnes mange talentfulle spillere i landet. De fikk med seg ett poeng fra bortekampen i Portugal, og lørdag spiller de på hjemmebane og med et fanatisk hjemmepublikum i ryggen vil Serbia kunne gjøre det vanskelig for Ronaldo og lagkameratene.

Denne kampen er ganske åpen, men Portugal er god til å vippe denne typen kamper i sin favør. 2,00 i odds for borteseier er litt snaut, men vi setter likevel pengene på Portugal.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Kommentarer til denne saken