Nordlys: Politiet fikk nok å gjøre natt til søndag, første kveld etter at samfunnet ble gjenåpnet igjen lørdag.

Like før midnatt stanset politiet en bil i Kirkegårdsveien i Tromsø. Føreren fremsto som påvirket, og ble anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Omtrent samtidig ble en bileier på Finnsnes gjort oppmerksom på at noen hadde knust bakruten på bilen hans. Politiet dro til stedet og sikret seg spor av gjenstanden som ble brukt til å skadeverket.

Rundt klokken 01.30 kom politiet i Harstad over to personer som hadde vært i slagsmål med hverandre. Partene ble skilt og gikk hvert til sitt, etter å ha blitt anmeldt for ordensforstyrrelser.

To unge gutter på lett motorsykkel ble stanset av utrykningspolitiet i Tromsø. Begge fikk forelegg for fartsovertredelser, samt et muntlig pålegg.

På Storsteinnes fikk politiet melding om en person som hadde fått juling og hadde behov for helsehjelp, etter at vedkommende fikk slått ut tenner. Vedkommende ble tatt hånd om av helsevesenet, mens gjerningspersonen, som hadde forlatt stedet da politiet kom, vil bli straffeforfulgt for forholdet, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

Også en mann i Harstad fikk slått ut tenner, etter et slagsmål med en annen person. Begge partene ble anmeldt, og sendt hver til sitt.

Klokken 02.30 kontaktet ansatte ved et utested i Harstad politiet, etter å ha funnet en mindre mengde narkotika inne på et toalett.

Litt før klokken 06.00 i natt oppsummerte politiet kvelden på følgende måte: «Samlet sett har det vært svært mye folk ute, en god del ordensforstyrrelser og en rekke tilfeller der festdeltakere har blitt pålagt å avslutte festen og dra hjem. Flere anmeldelser for ordensforstyrrelser og vold. De fleste tilfellene har vært i byene».

Litt senere kjørte en bil ut av veien i Holtbakken i Tromsø. Føreren av bilen tok seg ut av kjøretøyet og kom seg hjem til seg selv. Føreren av bilen hadde ikke gyldig førerkort, og fremsto påvirket av alkohol, og ble følgelig anmeldt for forholdet.