Hva i all verden gjør denne farkosten helt inne ved kai i Narvik??

I disse tider der man så for seg at det nå er urolige tider satt i verk av Putin, så får altså en god venn av Putin tillatelse til å "seile sitt skip" langs hel vår kyst og tilogmed helt inn i våre fjorder uten at norsk militære løfter en finger for å stoppe farkosten, men lar den komme helt til kai i Narvik.

Er man så sikker på at denne kroppen som eier skuta ikke kan ha noen "instrumenter" ombord som kan brukes til mye?? Skal denne virkelig få tillatelse til å forsere i norske farvann?? Hvor tom i skallen kan våre etterretningsoffiserer da være?? Eller er dette et ledd i en annen "holdning" som kan slå feil ut??

Som nasjon har man nå en gylden anledning i å ta beslag i denne skuta, hva skjer da tro?? Dette har jo Russland gjort før av norske fiskefartøy???

Hvordan vil da eieren av denne reagere på det i så fall ?? Hva sier da vennen Putin til en sånt resenoment?? Vet man om der også kan befinne seg andre farkoster under vann i norske dypvannsfjorder?? Er vi sikre på hva som kan skje også i Norge?? Vi er et Nato-land men hva som rører seg i hodet til Putin er sannelig ikke godt å si. En måte å reagere mot dette fartøyet på er å eskortere denne ut i internasjonalt farvann etter at undersøkelsene ombord er over...

Få skuta vekk fra norsk territorium!