Gå til sidens hovedinnhold

Ryddet søppel i Framnes-lia

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Søndag den 20.juni tok noen medlemmer i Rødt, samt noen gode medhjelpere, initiativ til å rydde/plukke opp søppel i Framneslia, området i nærheten av videregående skole avd. Solhaugen.

I Rødt er miljøpolitikk en stor hjertesak, og vi ønsket å utføre en liten ryddeaksjon i vårt nærmiljø for å synliggjøre våre verdier i praksis.

Det ble noen flotte timer i lia på en solfylt dag. Medbrakt var søppelsekker, hansker og ikke minst godt humør. Vi fant endel søppel ja..., men ble likevel positivt overrasket over at det ikke lå så mye som forventet i dette området. Spesielt gledelig var det å oppdage at hele naust-området der videregående elever har hatt sin skoleavslutningsfest, var 100% strøkent og søppelfritt. All honnør til elevene.

Rødt oppfordrer også andre partier til å ta lignende initiativer. Det er nok av områder med mer eller mindre forsøpling i kommunen. Vi er overbevisste om at alle, uansett politisk tilhørighet, ønsker seg et rent og vakkert nærområde. Det er bare å komme seg ut!

Søppelet tok vi selv ansvar for å få fjernet i etterkant.

Kommentarer til denne saken