Serverer vafler, kaffe og en prat om kommunesammenslåing

Politikere i fellesnemnda og prosjektorganisasonen for nye Narvik kommune. Fra venstre: Lena Borge Haakonsen, Bjørn Arvid Marthinussen, Jan Olav Opdal, Tor Asgeir Johansen, Arne Kvensjø, Rune Edvardsen, Guttorm Aasebøstøl, Emma Kristensen og Viggo J. Dale. 

Politikere i fellesnemnda og prosjektorganisasonen for nye Narvik kommune. Fra venstre: Lena Borge Haakonsen, Bjørn Arvid Marthinussen, Jan Olav Opdal, Tor Asgeir Johansen, Arne Kvensjø, Rune Edvardsen, Guttorm Aasebøstøl, Emma Kristensen og Viggo J. Dale.  Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tysfjord kommune inviterer til kaffe og vafler i sentrum av Kjøpsvik førstkommende torsdag 6. juni.

DEL

Torsdag formiddag vil ordfører og rådmann i Tysfjord kommune, samt prosjektorganisasjonen for nye Narvik kommune, flytte kontoret ut i det som forhåpentligvis blir godt vær i Kjøpsvik.

Både politikere i Tysfjord og prosjektorganisasjonen for nye Narvik og administrasjonen i Tysfjord kommune vil tilgjengelige for å prate løst og fast om prosessen rundt å bygge nye Narvik kommune, skriver prosjektorganisasjonen for nye Narvik kommune i en pressemelding.

– Hvis været tillater blir det satt opp benker på torget, eventuelt finner du oss under et tak rett i nærheten.

– Nye Narvik kommune er langt fra ferdig, men store deler av den nye kommunen begynner å ta form. Til nå har mye av arbeidet med nye Narvik handlet om å legge til rette for det som kommer til å skje, og tilrettelegging av organisasjonen nye Narvik kommune. Det neste halve året skal innbyggerne i Ballangen, Tysfjord og Narvik involveres i større grad, skrives det videre.

 Det er både ansatte og innbyggere i Tysfjord kommune som inviteres til å ta turen innom for en uformell prat om kommunesammenslåingen – i tillegg til kaffe og vafler.

– Jo nærmere 1. januar 2020 vi kommer jo mer kommer innbyggerne i Ballangen, Narvik og Tysfjord til å merke at vi snart er én kommune. Da er det viktig at det er kort vei til politikere og administrasjon, både for å stille spørsmål men også for å gi innspill, skriver prosjektleder Viggo J. Dale og ordfører i Tysfjord, Tor Asgeir Johansen i pressemeldingen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken