Det er Urørt 2022-vinneren Michelle Ullestad som er Haikjeftens siste artistslipp.

«Michelle Ullestad er et av de mest spennende nye navnene i det norskspråklige popuniverset for øyeblikket. I 2022 gikk hun av med en velfortjent seier under NRK P3s årlige kåring av Årets Urørt, og etter hennes uforglemmelig opptreden under P3 Gull, gjorde at enda flere fikk øynene opp for talentet.» skriver Haikjeften i en pressemelding.

Ullestad skriver på norsk og synger med sin egen bergensdialekt. Hun skriver om livets såreste og vanskeligste tanker på en «treffende og medmenneskelig måte, innbundet elegant i fengende pop med gode melodier og tekster,» heter det i pressemeldingen.

– Det er utrolig hyggelig å slippe det nye stjerneskuddet Michelle Ullestad som siste navn til årets festivalprogram. På en plakat som allerede er spekket med store stjerner er det veldig gøy å kunne gi rom til en ny og fremadstormende artist. Vi er utrolig fornøyde med årets artistrekke og farten på billettsalget sier oss at publikum også er det, sier festivalsjef Stein Hjertholm.

I fjor sommer tok Ullestad turen innom flere av landets største festivaler som Bergenfest og Øyafestivalen, og i år kommer hun altså til Haikjeften.

Følgende skal spille på Haikjeften:

Disse spiller på Haitanna:

  • Matoma
  • Beathoven