Hvem vil at Erlend (29) skal gifte seg?

Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

- Jeg hørte du skal gifte deg Erlend?

- Nei, det er nå noen kompiser som har meldt meg på «Gift ved første blikk», humrer Erlend Gangsås Olsen (29) fra Kjønna i Skånland kommune.

- Uten at jeg visste om det, presiserer han.

- Gode kompiser?

- Tydeligvis. Ingen vil innrømme hvem som gjorde det, men jeg har mine mistanker, sier Erlend Gangsås Olsen.

- Kunne du tenke deg å være med på TV-programmet?

- Egentlig ikke, men siden de har fyrt i gang dette så må jeg jo motbevise dem, og stille opp, sier Erlend Gangsås Olsen.

En annen grunn, er at han fyller 30 år til neste år. Kompisene har allerede rukket å fylle 30, og Erlend er ikke den i vennegjengen som er kjent for å spare på pepperet til bursdager...

Vil ikke ha pepper..

- Nei, jeg har ikke spart på pepperet for å si det sånn. Det meste vi ga var vel fem kilo til en kar. Det er mye pepper, ler Erlend Gangsås Olsen.

- Så jeg regner med jeg får sterkt igjen hvis jeg ikke er gift da.

- Vi har brukt å gjøre en del jævelskap med hverandre, men ikke sånn her. Hevnen blir nå søt, sier Erlend Gangsås Olsen.

- Men om jeg kunne tenke meg å være med... Vil jo helst vite hvem man gifter seg med. Men samtidig så er det jo et prøveprosjekt. En måned, og fungerer det ikke, så fungerer det ikke, sier Erlend Gangsås Olsen.

Erlend Gangsås Olsen la ut et bilde fra bekreftelsen fra TV-selskapet som filmer serien, om at han er meldt på. Han fikk veldig mange tilbakemeldinger.

- Eh, ja. Til nå har jeg fått nesten 100 liker og hvor mange kommentarer.

- Men det er jo ikke sikkert jeg blir valgt ut, det vet man jo aldri, sier han.

Helt fremmed er han ikke skulle han bli valgt ut.

- Ja, hvem vet. Nå har jeg ikke vært noe for giftemål, men...

«Gift ved føste blikk er et TV-program på TVNorge. Slik beskriver kanalen selv programmet:
Gift ved første blikk er et eksperiment hvor det arrangeres tre ekteskap. De medvirkende er single som har prøvd stort sett alt for å finne kjærligheten. Nå har de sagt ja til å bli matchet opp av et knippe eksperter, for deretter å gifte seg med et menneske de aldri før har møtt.»

Foto:

Artikkeltags