Rideklubb får 50.000 kroner

Rideklubben i Skånland får 50.000 kroner.

Rideklubben i Skånland får 50.000 kroner.

Artikkelen er over 3 år gammel

På tampen av 2016 delte Akselfondet ut en kvart million kroner til fem tiltak over hele Norge. Skånland Stall og Rideklubb fikk 50.000 kroner i støtte for å bedre belysningen på ridesenteret.

DEL

Rideklubben i Skånland jubler.

Liten klubb

– Skånland Stall og Rideklubb driver en liten rideklubb som tilbyr et bredt spekter av tilbud til unge, voksne, handikappede og folk med forskjellige utfordringer både fysisk og psykisk. Vi samarbeider i tillegg med en rusrehabiliteringsklinikk og et asylmottak. Samtidig har vi satsende ryttere som trener aktivt. Derfor er vi svært fornøyd med tildelingen av hele 50.000 kroner fra Akselfondet, og midlene vil gå til å oppgradere anlegget med bedre belysning slik at kapasiteten kan økes og sesongen forlenges. Vi får forlenget mulighetene til å ri ute og det betyr veldig for oss som gjerne rir ute i all slags vær og til allslags årstider. Denne tildelingen er kjempeviktig for hele lokalmiljøet her, og det gjør det mulig for oss å holde på og øke aktivitetene på ridesenteret, sier Martine Martinsen, leder i Skånland Stall og Rideklubb

Om Akselfondet:

* Akselfondet skal bidra til at flere får mulighet til å oppleve lek, ski- og idrettsglede på en trygg og god måte.

* Mottakere kan være enkeltpersoner, grupper eller organisasjoner som gjennom sin innsats sørger for å inkludere flere i fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv eller som gjør en innsats dersom uhellet skulle være ute.

* Det kan være små klubber eller enkeltpersoner som gjennom mindre beløp kan gjøre en stor forskjell for samfunnet eller sitt lokalmiljø.

* Det er fondets initiativtaker, Aksel Lund Svindal, som beslutter hvem som skal motta midler.

 * Totalt skal det deles ut tre millioner kroner over tre år, og det vil bli gjort mellom seks og åtte tildelinger i året.

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags