Natt til lørdag var det to hendelser i Narvik som havnet i politiets logg.

Like før klokken tre på natten ble to personer bortvist fra et utested etter å ha slåss med hverandre. Operasjonssentralen i Nordland politidistrikt melder at ingen av partene ble skadet i slagsmålet. I stedet dreier det seg om et «typisk på-byen-slagsmål».

Litt senere på natten stoppet en politipatrulje en mannlig sjåfør i en tilfeldig kontroll. Mannen er siktet for promillekjøring.

– Fremstilles lege for bevissikring, skriver Nordland politidistrikt på sin Twitter-konto.

Skadet bil i fylla

Også i Harstad var det amper stemning i de små timer. Troms politidistrikt melder om en beruset og småbisk mann i 50-årene som klarte ikke å oppføre seg på et utested. Dermed bar det av gårde i politibilen hjem. Den eneste nattematen han fikk var et pålegg om å ikke nærme seg utestedet resten av natten.

I fylkeshovedstaden Bodø måtte politiet i sving for å vise bort en mann fra sentrum. Dette fordi han hadde utøvd vold mot en annen mann. Fornærmede ble ikke skadd, melder politiet.

I samme by ble det også funnet en skadet og forlatt bil i Parkveien. Etter å ha oppsøkt bileieren i vedkommendes bolig mistenker politiet promillekjøring. Det ble tatt prøver hos lege av bileieren.

Tatt for narkotika

I Bodø ble også en mann satt i arresten og anmeldt for å ha brutt pålegg fra politiet. Tidligere på natten hadde han nemlig fått et pålegg på grunn av ordensforstyrrelse på en privat adresse.

Helt rolig gikk det heller ikke for seg i Tromsø i natt. En tenåringsgutt ble i totiden pågrepet i sentrum av Nordens Paris da han røyket hasj, og var i besittelse av narkotika. Det ble tatt urinprøve og gjennomført avhør. Gutten ble senere løslatt, og det er opprett sak på forholdene.

En litt eldre kar, en mann i 20-årene, ble transportert fra et utested i byen og over i arresten. Mannen var ikke i stand til å ta vare på seg selv. Det tok under en time før arresten fikk en ny gjest. Da av en mann i 30-årene som hadde vært så beruset at han ble nektet servering.

– Han oppførte seg deretter på en slik måte at politiet ble tilkalt, melder Troms politidistrikt på Twitter.

I det natten gikk over i morgen skulle en mann i 20-årene hjem fra byen i Tromsø. Han valgte taxi som framkomstmiddel. Problemet var bare at han ikke evnet å fortelle hvor han skulle. Men politiet ante råd, og lot arresten være hans hjem inntil han klarte å ta vare på seg selv.