Ishockey. Innebandy. Og selvsagt fotball, denne gangen på utebane.

Smeller lørdag

Lørdag smeller det i Nordkraft arena. Narvik hockey skal kjempe om sine første hjemmepoeng. Bergen er gjester i to kamper. Vel to kilometer unna - i den nye flerbrukshallen på Parken - skal innebandygutta lørdag møte Nor 92 til kamp om eliteseriepoeng. Max Davis-Lind kan håpe på bedre siffer enn åpningskampen hjemme - da Gjelleråsen scoret ni ganger og måljeger Anders Thunman i Narvik ikke traff på noe.

Ny hjemmesjanse

Innebandygutta skal vise seg frem for andre gang i Narvik.

I hjemmedebuten ble det 1-9-tap i en kamp der Narvik Wizards vant skuddstatistikken klart. Max Davis-Lind sine gutter må bli kjent med nivået - jo før jo heller. Motstander Nor 92 vant sin første kamp og gjestet Sarpsborg før turen til Narvik. Det kom i overkant av 150 tilskuere i flerbrukshallen på Parken i den historiske åpningskampen søndag 11.september.

To Skjetten-tap ødela

Mjølner tar turen sørover og skal møte en tøff motstander i Norsk tippingligaen. Toerlaget til Strømsgodset kjemper i toppen og blir garantert en håndfull. Mjølner ligger litt i ingenmannsland på tabellen. For god for å havne i nedre sjikt, og litt bak bak lagene som jakter gullet. De to tette tapene for Skjetten etter fotballferien - med ni baklengs - ødela de fleste muligheter for medaljekamp.

Helgens kamper 1.divisjon ishockey

24/9:

Hasle Løren-Gjøvik, Nidaros-Lørenskog, Narvik-Bergen

25/9:

Narvik-Bergen, Nidaros-Lørenskog, Comet-Furuset

Helgens kamper eliteserien innebandy

24/9:

Slevik-Tunet, Narvik-Nor 92, Sveiva-Sandnes, Gjelleråsen-Ull.-Kisa

25/9:

Ull.-Kisa-Sandnes, Harstad-Nor 92

Helgens kamper Norsk tippingligaen avd 6

23/9:

Gjelleråsen-Tromsø 2

24/9:

Skjetten-FuVo

25/9:

Harstad-Lørenskog, Bossekop-Mjøndalen, Strømsgodset 2-Mjølner, Lillestrøm 2-Senja