Amedia har i samarbeid med VG eksklusive rettigheter til Bodø/Glimts hjemmekamper i kvalifiseringen til Europa i 2022. De helgule har mulighet til å kvalifisere seg til en av totalt tre turneringer, hvor den gjeveste av dem alle er Champions League.

Bodø/Glimt tok seg videre i Champions League-kvalifiseringen etter at de slo ut KI Klaksvik fra Færøyene 4–3 sammenlagt.

Nå venter Linfield i andre kvalifiseringsrunde. Det første oppgjøret spilles i Nord-Irland tirsdag og har kampstart klokken 20:45. Kampen kan du se her.

Programleder Ivar Thoresen er på plass med gjester og lader opp til kampen fra klokken 19:45 tirsdag kveld.

Kan møte de svenske mesterne

Dette må du gjøre

For å se kampene i sommer, bør du så fort det lar seg gjøre sikre deg et abonnement i Lofotposten eller en annen Amedia-avis. I Nord-Norge gjelder dette for eksempel Avisa Nordland, Fremover, Rana Blad og Nordlys med flere.

Sjekk gjerne at alt fungerer i god tid før avspark.

Et abonnement koster kun én krone for en måned, dersom du ikke har vært abonnent før.

Les mer og bli abonnent ved å klikke deg inn på lofotposten.no/abo.

Husk også at for hvert abonnement følger det med fem såkalte «aID-er», som vil si at fem personer kan bruke det samme abonnementet. Vær obs på at samme aID kun kan se Direktesport på én enhet. Skal abonnementet brukes på flere enheter må man opprette aID-er.

For å få den beste seeropplevelsen av kampene, anbefaler vi at du tar i bruk Amedias videoplattform Direktesport på Smart TV (LG og Samsung) eller Apple TV.

Du finner også kampene enkelt på an.no eller på landingssiden til Direktesport hvis du abonnerer på en annen Amedia-avis. Skriv da inn nettadressen til avisa din i adressefeltet etterfulgt av /direktesport. F.eks. fremover.no/direktesport eller lofotposten.no/direktesport.

Slik blir du abonnent

Slik blir du abonnent hos Lofotposten eller Direktesport:

  • Klikk deg inn på

Dette er en aID-bruker:

  • Når man kjøper abonnement i Lofotposten og Amedia, følger det med fire ytterligere brukere til abonnementet. Disse brukerne har vi valgt å kalle aID-ere. Fem medlemmer av husstanden kan f.eks. opprette sin egen aID i abonnementet og på den måten ha sin egen bruker.
  • For å få oversikt over/legge til aID-brukere fra nettleser: Gå inn på www.Lofotposten.no/dele rull ned til menyen hvor det står «Del abonnementet med familie i husstanden min»
  • For å få oversikt over/legge til aID-brukere fra Lofotposten-appen: Trykk meny-tegnet (tre prikker) nede i høyre hjørne, velg «aID-profil» og deretter «aID Familie»

Hva er Direktesport?

  • Direktesport er en felles plattform for alt av sportssendinger i Amedia. Her serveres en bred meny av innhold, blant annet 2. divisjon og 3. divisjon i fotball for menn. Det betyr at du kan se blant andre Junkeren, Innstranda og Bodø/Glimt 2 i 3. divisjon.
  • Den store fordelen med Direktesport er at du får denne som app på Smart TV (LG og Samsung) og Apple TV. Det gjør at du sømløst kan se alle sendinger rett på TV-en i stedet for mobil, nettbrett eller PC/Mac.

Slik tar du i bruk Direktesport:

  • Smart TV (LG og Samsung) og Apple TV: Last ned appen Direktesport og logg deg inn med din aID-bruker
  • Mobil/nettbrett/desktop: Last ned Avisa Nordland-appen og velg Direktesport i menyen eller gå inn i din nettleser på Lofotposten.no/direktesport. Logg deg inn med din aID-bruker.

Her er Glimts mulige veier til Europa:

Skulle Glimt vinne første og andre kvalifiseringsrunde i Champions League, er de garantert en mulighet til playoff i Europa League. Ryker de i første kvalifiseringsrunde i Champions League, rykker de rett ned i kvalifiseringen til Conference League.

Se fullstendig oversikt over muligheter og scenarioer her: