Allerede i slutten av april ble det klart at Haikjeften 2020 er avlyst. Narvik-festivalen led under restriksjoner fra regjeringen for å forhindre koronasmitte, i likhet med en rekke små og store arrangementer i hele landet.

Det var ingen overraskelse for arrangørene av festivalen, men initiativtaker Stein Hjertholm uttrykte likefullt sin skuffelse til Fremover, og sa at de ville komme sterkere tilbake neste år.

25. juni annonserte festivalen likefullt at de ville holde en sommerkonsert for et begrenset antall publikummere, samme dag som festivalens andre dag egentlig skulle gått av stabelen.

Les også:Festivalsommeren er avlyst. Disse ser heller fram til 2021

Det viste seg å være et populært tilbud blant narvikinger.

– De 200 billettene ble revet vekk på tre timer, skriver arrangørselskapet Hes i en pressemelding.

Det er Stein Hjertholm svært glad for.

– I fjor solgte vi ut earlybird-billettene til Haikjeften 2020 på under 48 timer, før vi hadde annonsert en eneste artist, og nå selger vi ut denne konserten uten at vi har sagt verken hvem som skal spille eller hvor det skal skje. Det er helt fantastisk, sier Hjertholm ifølge pressemeldingen.

I en tidligere versjon av denne artikkelen sto det at billettene ble solgt ut på under 15 minutter. Hes oppdaget siden at de siste billettene ble solgt først tre timer etter salgstart, selv om de aller fleste billettene ble solgt i løpet av et kvarter. Dette er nå endret i saken.

Les også:Blir ingen festival i år: – Vi har vært forberedt på det ganske lenge