SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Arsenal må prioritere Liverpool-kampen

Mark Noble jubler etter første scoringen til West Ham United i kampen mot Stoke. Spillsenterets oddstipper tror West Ham kan stelle i stand trøbbel for Arsenal tirsdag.

Mark Noble jubler etter første scoringen til West Ham United i kampen mot Stoke. Spillsenterets oddstipper tror West Ham kan stelle i stand trøbbel for Arsenal tirsdag. Foto:

Av

Arsenal tenker på Liverpool-kampen, og det gjør at West Ham og Mark Noble kan overraske på Emirates.

DEL

OddstipsDeilig start på uken. Mandagens dobbelttips på Everton + Lens satt som et skudd til 2,51 i odds (250 kroner i innsats), og da ga oss en glimrende start på uken.

Det er et interessant oddsprogram tirsdag. Det spilles ligacupen i England og åttendedelsfinaler i den tyske cupen, i tillegg er det en rekke ishockeykamper.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Arsenal - West Ham B

Engelsk, Ligacup, kvartfinale. Etter å ha spilt uavgjort borte mot Southampton og hjemme mot West Ham, var Arsene Wengers menn tilbake på vinnersporet i helgen da de slo Newcastle 1-0.

The Hammers har vært en ekkel motstander for Arsenal de tre siste sesongene.

The Gunners har nemlig kun vunnet én av de siste fem kampene mot West Ham.

Arsenal strevd med å holde en posisjon blant de fire beste lagene i Premier League, men det skyldes først og fremst dårlige resultater på bortebane.

På Emirates har de stort sett vært solide. De tapte riktignok 1-3 mot Manchester United, men det er også det eneste tapet på Emirates denne sesongen. De har vunnet elleve av 14 hjemmekamper så langt.

De har også en god statistikk mot West Ham hjemme i Nord-London. Arsenal har vunnet seks av de syv siste hjemmekampene mot London-naboen.

Nå har alle de kampene vært Premier League-kamper, og tirsdagens kamp er ligacup. Arsene Wenger har hatt for vane å stille med mange unge spillere i ligacupkampene, og han vil antakeligvis også gjøre det mot West Ham.

Arsenal har en viktig kamp mot Liverpool fredag, og jeg tror Wenger vil prioritere den fremfor ligacupen. Det er en kjempemulighet for West Ham.

Ligacupen er sannsynligvis David Moyes eneste mulighet til å vinne noe denne sesongen, og jeg tror West Ham har en god mulighet til å ødelegge for the Gunners tirsdag.

I forrige runde mot Norwich stilte Arsenal med et ganske sterkt lag. De hadde blant annet Theo Walcott og Olivier Giroud offensivt, men bakover var det flere nøkkelspillere som nle spart.

Istedenfor Naco Monreal og Laurent Koscielny spilte Mathieu Debuchy, Mohmaed Elneny og Rob Holding  foran den unge keeperen Matt Macey. Dersom Arsenal stiller med et lignende lag mot West Ham tror jeg de får problemer.

David Moyes vil dra til Emirates med et sterkt mannskap. Han vet at en nedtur i Nord-London kan gå hardt utover selvtilliten til et fremmadstormende West Ham-lag.

Arsenal mangler Aaron Ramsey, Shkodran Mustafi og Santi Cazorla til tirsdagens kamp.

Edimilison Fernandes og Cheikhou Kouyate er usikre hos the Hammers. Sam Byram og Jose Fonte er definitivt ute.

Arsenal har en tøff kamp mot Liverpool førstkommende fredag, og Arsenal har ikke prioritert ligacupen de siste sesongene. Wenger bruker denne cupen til å matche de unge spillere i stallen. West Ham på sin side viser glimrende form, og de har en god mulighet til å utfordre Arsenal i denne kampen.

Jeg tror West Ham kan vinne dene kampen. 5,25 i odds på borteseier er fristende, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips tirsdag 19. desember:

Arsenal - West Ham United 1,47 - 3,95 - 5,25 B

Total odds: 5,25