SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Arsenal vinner i rekordkampen

Arsenal manager Arsene Wenger gestures, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Newcastle United, at the Emirates Stadium, in London, Saturday, Dec. 16, 2017. (Joe Giddens/PA via AP)

Arsenal manager Arsene Wenger gestures, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Newcastle United, at the Emirates Stadium, in London, Saturday, Dec. 16, 2017. (Joe Giddens/PA via AP) Foto:

Av

Søndag blir Arsene Wenger manageren som har ledet et lag i flest kamper i Premier League.

DEL

Oddstips (Siste) Søndagens oddsprogram er tynt. Det er to kamper fra Premier League: West Brom - Arsenal og Crystal Palace - Manchester City. I tillegg spilles det full runde i amerikansk NFL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

West Brom - Arsenal B

Engelsk, Premier League.  West Brom sin jakt på en Premier League-seier fortsetter. The Hawthors-laget spilte 0-0 mot Everton på Boxing Day. Det var lagets 19. kamp på rad i alle turneringer uten seier.

Det er vanskelig å se noen endring på spillet til det the Baggies etter at Tony Pulis forlot the Hawthorns, og Alan Pardew kom inn. Pardew har ledet laget i seks kamper, men de har ikke klart å vinne. Den siste seiere i Premier League kom 19. august.

De svake resultatene har skjøvet dem ned til nest sisteplass på tabellen. Før serierunden Lille nyttårsaften har de tre poeng opp til West Brom som ligger på plassen over nedrykksstreken.

Det er håp om seier når Arsenal kommer til the Hawthorns. West Brom har nemlig vunnet de to siste hjemmekampene mot the Gunners.

Men: Arsenal har scoret i alle de siste 23 kampene i Premier League mot West Brom, og dersom den statistikken holder seg så vil the Baggies få det tøft. Særlig siden angriperen Salamon Rondon er småskadet.

Arsenal har imidlertid ikke imponert de siste par månedene. The Gunners har kun vunnet to av de siste seks ligakampene.

Arsene Wenger leder Arsenal i sin 811. kamp i Premier League. Det er ny rekord. Ingen andre managere har ledet et lag i Premier League i like mange kamper. Og jeg tror han kan fpå en trepoenger i gave fra guttene sine. 

Detr vil i så fall være første gang denne sesongen at Arsenal vinner to kamper på rad.

Her er søndagskupongen:

Full runde på mandag 

Men laget fra Nord-London har vært ustabile på bortebane, men de fikk en seier mot Palace torsdag. Den har forhåpentligvis gitt selvtilliten til the Gunners et boost. Nå er de ubeseiret på bortebane siden tapet mot City i starten av november. 

Alexis Sanchez våknet mot Palace, og det er dårlig nytt for est Brom. Chileneren elsker nemlig å score mot West Brom. Han har tre mål mot the Baggies på de fire siste Premier Legaue-kampene mot dem. 

West Brom på sin side står i fare for å måtte spille uten en småskadet Salomon Rondon, mens rekordsigneringen Nacer Chadli er antakeligvis ute til mars.

Arsenal mangler Nacho Monreal, i tillegg er Olivier Giroud ventet å stå over kampen på grunn av en strekkskade. The Gunners må også klare seg uten Aaron Ramsey.

Det er flere forståsegpåere som spiller mot Arsenal i denne kampen, akkurat som de gjorde i kampen mot Crystal Palace torsdag. Men det gjør ikke jeg.

Jeg er fullstendig klar over at Arsenal har vært ustabile på bortebane, men jeg mener at de skal være gode nok til å ta tre poeng på the Hawthorns.

Alan Pardew er i alle fall ikke mannen som vet hvordan Arsenal skal settes på plass. Han har ikke vunnet på de tolv siste kampene mot Arsenal (0-3-9).

Og laget hans er helt ute av form. The Baggies har kun vunnet to av de siste 29 kampene i Premier League (elleve uavgjorte og 16 tap). De vinner ikke mot Arsenal heller.

Arsenal-seier belønnes kun med 1,65 i odds, men jeg satser 250 kroner. Spillestopp er klokken 1725.

Her er vårt singeltips søndag 31. desember:

West Bromwich Albion - Arsenal 4,30 - 3,60 - 1,65 B

Total odds: 1,65