SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bristol City kan sjokkere igjen

Bristol City's Matty Taylor celebrates scoring his side's first goal of the game against Crystal Palace during their English League Cup, Fourth Round soccer match at Ashton Gate, Bristol, England, Tuesday Oct. 24, 2017.  (Mark Kerton/PA via AP)

Bristol City's Matty Taylor celebrates scoring his side's first goal of the game against Crystal Palace during their English League Cup, Fourth Round soccer match at Ashton Gate, Bristol, England, Tuesday Oct. 24, 2017. (Mark Kerton/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Bristol City har imponert denne sesongen.

DEL

Oddstips (Siste) Herlig treff på mandagens singeltips. Burnley vant 1-0 mot Newcastle hjemme på Turf Moor, og det ga 2,75 i odds. Vi bommet dessverre grovt på råtipset vårt på U mellom LSK og Aalesund, men vi hadde likevel plusstall i mandagsregnskapet.

Tirsdagens langoddsprogram er svært interessant. Det er åtte kamper fra Mesterligaen, hvor blant andre Paris St. German, Bayern München, Chelsea, Juventus og Manchester Unitedskal spille. I tillegg er det full runde i den engelske Mesterskapserien.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Fulham - Bristol City B

Engelsk, Mesterskapserie. Det var stilt store forventninger til Stefan Johansens Fulham før denne sesongen, men de har ikke klart å innfri.

På lørdag maktet ikke Fulham å vinne hjemme mot tabelljumbo Bolton Wanderers. Det er noe som er rivruskende gale på Craven Cottage.

Før den 15. serierunden har Fulham 19 poeng og ligger nede på en 13.-plass. Det er allerede fem poeng opp til direkte opprykk.

Hjemme på Craven Cottage har de 1-5-1 denne sesongen. Den statistikken illusterer egenlig hva som er utfordringen for Fulham. De klarer ikke å avgjøre jevne oppgjør. Seieren kom mot Hull City, men de tapte mot Sheffield Wednesday.

Samtidig virker de svake defensivt. For de klarer ike å tette igjen bakover. De har sluppet inn mål i 13 av 14 kamper så langt dene sesongen. Det er ikke noe godt utgangspunkt når de møter et scoringskåt Bristol City-lag.

Bristol City banket Fulham 4-0 i London sist sesong, men forrige sesong var skuffende for Bristol City. De endte helt nede på 17.-plass, kun tre poeng foran Blackburn som rykket ned.

Denne sesongen virker det som Bristol City-laget skal kunne henge med i toppen. Før tirsdagens serierunde ligger de på en sterk fjerdeplass. De har kun seks poeng opp til serieleder Sheffield United.

Det er kun to lag som har scoret mer enn Bristol City i Mesterskapserien denne sesongen. De har 1,57 mål i snitt per kamp, men på bortebane scorer de 1,71 mål i snitt. De spiller offensiv fotball, uansett om de spiller borte eller hjemme, så det er ingen fare for at de vil parkere bussen foran egen 16-meter.

Bobby Reid har vært en viktig spiller for The Robins. Han scoret også i lørdagens seier mot Sunderland. Dermed er han oppe i åtte mål på 14 kamper. Han hadde kun scoret ti mål i hele karrieren før denne sesongen. Snakk om forvandling!

Det lukter mål i denne kampen, sannsynligvis begge veier. Fulham har hjemmebanefordelen, men de møter et sterkt Bristol City-lag som er proppfulle av selvtillit.

Gjestene er i siget . 3,35 i odds på borteseier er fristende, slik jeg ser det. Ja, og det er verdt risikoen. Jeg satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips tirsdag 31. oktober:

Fulham - Bristol City 1,85 - 3,35 - 3,35 B

Total odds: 3,35