SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Burnley finner hjemmeformen

Det er fem år siden Sean Dyche ble manager i Burnley. Nå er det kun to manager som har sittet lenger enn ham.

Det er fem år siden Sean Dyche ble manager i Burnley. Nå er det kun to manager som har sittet lenger enn ham. Foto:

Av

Burnley har kun én hjemmeseier så langt, men kan ta sin andre mot bortesvake Newcastle.

DEL

Oddstips (Siste) Det har vært en nitrist helg for Spillsenteret. Søndag røk vi på begge singeltipsene våre.

Mandagens langoddsprogram er meget interessant og byr på blant annet to kamper fra spansk La Liga og Premier League-oppgjøret mellom Burnley og Newcastle. Det er også tenis og ishockey på en variert mandagsmeny. Natt til tirsdag er det ni kamper fra NHL i ishockey.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Burnley - Newcastle B

Engelsk, Premier League.  Burnley vant kun én av 19 bortekamper forrige sesong. Denne sesongen er alt snudd på hodet.

Burnley har har vært fantastisk på bortebane, hvor de har tatt poeng fra Chelsea, Spurs og Liverpool, men de har kun vunnet én av de første fire hjemmekampene sine. De har spilt to kamper uavgjort og tapt mot West Brom. 

Sist helg gikk de på sesongens første bortetap. Manchester City ble for sterke på Etihad, og Burnely tapte 0-3. Burnley ligger fortsatt på en sterk tiendeplass på tabellen.

Defensivt er The Clarets solide. Statstikken forteller at det bare er scoret fire mål i kampene på Turf Moor denne sesongen. Det er færrest i Premier League.

Burnleys rekordsignering Chris Wood er usikker. New Zealand-angriperen, som kom fra Leeds, vil antakeligvis bli erstattet av Sam Vokes.

Nahki Wells er skadefri og venter på sin Clarets-debut, men Jonathan Walters og Dean Marney er fortsatt ute med skader.

Newcastle fikk en tung start på sesongen. De tapte de to første kampene, men nå har de fått opp dampen. The Magpies har kun tapt én av de syv siste kampene.

Problemet er bare at borteformen ikke er noe å skryte av. Rafa Benitez sitt mannskap har kun vunnet én av de siste 15 bortekampene.

Enda verre er det at kampen spilles på en mandag. Newcastle har nemlig tapt de ni siste kampene de har spilt på en mandag, og alle kampene har vært spilt på bortebane. Ikke nok med det, The Magpies har gått målløse av banen i syv av kampene.

Men: De har tatt 14 poeng hittil, og det er det beste et nyopprykket lag har prestert siden West Ham i 2012. Så alt er ikke helt svart.

De seks siste kampene mellom disse lagene har endt med to seire til hver og to uavgjorte. Statistikken viser imidlertid at det laget som spiller hjemme er ubeseiret i de åtte siste kampene.

Dwight Gayle er tilbake i Newcastle-troppen til kampen mot Burnley, og han er en matchvinner. Paul Dummett er eneste spilleren som er ute med skade hos gjestene.

Jeg tror denne kampen kommer til å bli veldig jevn og tett, men jeg setter pengene på at Burnley tar en knapp seier på Turf Moor. De fire siste hjemmeseirene til Burnley har alle blitt vunnet 1-0, og jeg utelukker ikke at det kan bli stillingen også i kveld.

Her er vårt singeltips mandag 30. oktober:

Burnley - Newcastle United 2,55 - 3,05 - 2,55 H

Total odds: 2,55