SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bussjåføren Mourinho

Manchester Uniteds manager Jose Mourinho er mer enn middels god på å stable opp laget sitt slik at de ikke slipper inn mål. Laget hans har bare sluppet inn mål i to av ti seriekamper i høst!

Manchester Uniteds manager Jose Mourinho er mer enn middels god på å stable opp laget sitt slik at de ikke slipper inn mål. Laget hans har bare sluppet inn mål i to av ti seriekamper i høst! Foto:

Denne søndagen skal han parkere på sin gamle hjemmebane!

DEL

SøndagskupongenEn kan si hva en vil om Jose Mourinho, men å tette igjen bakover, det liker han! Det kan nesten virke som han nyter en 0-0-kamp mer enn et åpent oppgjør der laget hans tar seieren. For tre uker siden «parkerte han bussen» på Anfield og fikk med seg ett poeng, nå er det mer enn sannsynlig at han vil bruke samme taktikk mot gamleklubben Chelsea søndag. Er det en kamp ManU-manageren ikke har lyst til å tape i år, så er det dette!

Her hjemme blir det spennende på Stadion, jeg prøver en splitt i mellom Brann og Lillestrøm. Rosenborg, Strømsgodset og Sarpsborg skal alle vinne borte, og blir sikre. 

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Innleveringsfrist søndag kl. 17.25. Lykke til!

1. Chelsea - Manchester United  U(B)

Chelsea imponerte ingen de tapte 0-3 borte for Roma onsdag. Virker uten sprut for tiden. Det var også mer guff i Manchester United tidlig i sesongen enn det er nå, men både de og ikke minst David de Gea er svært vanskelige å score på. Parkere buss, anyone?

2. Everton - Watford  U(HB)

Everton var i Lyon og spilte Europaliga torsdag, det er jo ingen fordel her. Sliter veldig i England, managerbyttet ga ingen effekt mot Leicester sist (tapte 0-2). Watford har stoppet litt opp, med to strake tap. Denne er helt åpen, jeg bruker den hele.

3. Aalesund - Rosenborg  B

Her blir fort Aalesund dyttet enda lengre utfor stupet. Har vært drit elendige helt siden i sommer, det er noe pill råttent på «Danskebåten». Rosenborg gidder neppe å utsette gullfeiringen lenger, dette er rein B.

4. Brann - Lillestrøm  H(B)

Arne Erlandsen har en utrolig statistikk med LSK på Stadion. Han har vunnet seks og spilt en uavgjort på syv kamper med «Fugla» i Bergen! Lillestrøm er fulle av optimisme etter å langt på vei ha reddet plassen sist, mens Brann har kniven på strupen i kamp om e-cup.

5. Haugesund - Strømsgodset  B

Haugesund har spilt seg ut av medaljekampen med fire tap på de fem siste. Litt uheldige som tapte for Brann sist, men her kommer Eliteseriens store formlag på besøk. Godset har seks seire på rad, og med luften litt ute av hjemmelaget setter jeg en B.

6. Odd - Stabæk  H(U)

Odd er i likhet med Haugesund litt for langt bak til å virkelig tro på medalje eller 4.-plass (potensiell e-cup) lenger. Stabæk er bak dem på tabellen, men med ny kontrakt i lommen er de fornøyd med sesongen. Ohi er tilbake for Stabæk, men de har kun tre borteseire.

7. Sogndal - Tromsø  (U)B

Sogndal har kun vunnet to kamper de fire siste månedene. Hentet flere nye spillere i sommer, men traff tydeligvis ikke der. Her er skjebnekampen, de bytter plass med Tromsø om de vinner. Men bortelaget er i klart best form, så jeg beklager, Sognal – jeg tviler!

8. Viking - Sarpsborg 08  B

Viking er nede, oppvasken er allerede godt igang i Stavanger. Kanskje klubben kan ha godt av en opprydning, men en ny stor stadion er uansett tung å drifte i en by der fotballinteressen har stupt. Sarpsborg har spilt mye uavgjort i høst, men bør vinne denne.

9. Wolfsburg - Hertha Berlin  U

I Tyskland har Wolfsburg klart kunststykket å spille uavgjort i syv at ti kamper så langt. Det blir det ikke allverdens med poeng av, og de ligger tre poeng over streken. Hertha er noe bedre, men ikke all verdens, de heller. Vanskelig, tar like godt sjansen på en U!

10. Villarreal - Malaga  H

I Spania har Villareal lagt seg til oppunder toppen, som de ofte pleier. Et av de bedre lagene i La Liga: Et godt hakk bak de tre aller beste, og litt bak de nest beste i en liga der forskjellene er store. Malaga fikk seg endelig en seier sist, men har tapt åtte av ti!

11. Real Sociedad - Eibar  H

Sociedad hadde en strålende sesongstart, men har så falt av. God fjorårssesong, og et lag som på sitt beste er riktig bra. Eibar var også brukbare i starten, da de vant to av de fire første. Siden har de ikke gått seirende av banen. Lar hjemmebanefordel avgjøre.

12. Sassuolo - Milan  (U)B

Sassuolo stormet oppover under manager Eusebio Di Francesco, men har slitt siden han forsvant til Roma i sommer. Milan har heller ikke hatt noen god høst, kun én seier på de seks siste er katastrofe for de nye eierne. Hvor lenge får Vincenzo Montella sitte?!