SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Denne kampen stinker U

Haugesund 20191027. 
Strømsgodsets Lars-Jørgen Salvesen (øverst) jubler etter 2-1 målet sammen med Moses Mawa, Kristoffer Tokstad og Mikkel Maigaard i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Strømsgodset på Haugesund stadion.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Haugesund 20191027. Strømsgodsets Lars-Jørgen Salvesen (øverst) jubler etter 2-1 målet sammen med Moses Mawa, Kristoffer Tokstad og Mikkel Maigaard i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Strømsgodset på Haugesund stadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er duket for en intens kamp på Marienlyst i kveld når Strømsgodset og Rosenborg møtes.

DEL
Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Fredagens langoddsprogram byr blant annet på den meget spennende Eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Rosenborg. I tillegg er det kamper i tysk Bundesliga, Ligue 1, engelsk Championship, dansk Superliga og nederlandsk Eredivisie. På hockeyfronten spilles det åtte kamper i NHL natt til lørdag og det full runde i Hockeyallsvenskan.

Fredag er det ca 662 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Strømsgodset - Rosenborg U 3,45 (spillestopp kl 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Meget spennende kamp i Eliteserien dette. Strømsgodset ligger på kvalifiseringsplass med 25 poeng og har fire tøffe kamper igjen. Etter denne venter bortekamp mot Molde, så hjemmekamp mot Brann og Godset avslutter med bortekamp mot Kristiansund. Men har vist klart oppadgående form den siste tiden og står med 2-3-1 på sine seks siste seriekamper. Ledet både 1-0 og 2-1 borte mot Haugesund sist søndag, men det endte 2-2 og det var Strømsgodset tredje strake poengdeling. Dessverre for hjemmelaget så soner spissen Moses Mawa soner karantene etter sitt gule kort mot Haugesund sist, Moses Mawa hadde med seg tre gule kort fra vårsesongen med KFUM Oslo.

Rosenborg med fin 3-1 seier hjemme mot Molde sist helg og RBK har kun to poeng opp til Odd på 3. plass og seks poeng opp til Bodø/Glimt på 2. plass. Verken Odd eller Glimt har walkover i sine fire siste. Rosenborg har igjen hjemmekamper mot Bodø/Glimt og Ranheim, og bortekamp mot Viking. Alexander Søderlund soner karantene etter sitt røde kort mot Molde. Har dog ikke imponert på bortebane denne sesongen og står med svake 3-5-5. 1-4-1 på de seks siste bortekampene.

Ingen av lagene er egentlig tjent med poengdeling i kveld, men samtidig har begge lagene spiller svært mye uavgjort i det siste 3,45 på poengdeling blir vårt utvalgte spill på Marienlyst i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken