SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Denne kampen stinker uavgjort

Rennes' Joris Gnagnon, reacts after scoring during the League One soccer match between Marseille and Rennes, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Sept. 10, 2017. (AP Photo/Claude Paris)

Rennes' Joris Gnagnon, reacts after scoring during the League One soccer match between Marseille and Rennes, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Sept. 10, 2017. (AP Photo/Claude Paris) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fem av de åtte siste kampene mellom disse lagene i Rennes har endt uavgjort.

DEL

Oddstips (Siste) Fredagens oddsprogram byr blant annet på kamper fra tysk 1. Bundesliga, fransk Ligue 1, spansk La Liga og engelsk Mesterskapserie. Det er også som vanlig på en fredag drøssevis med ishockeykamper fra forskjellige europeiske ligaer.

Lørdagskupongen: Skal Liverpool åpne slusene igjen?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Rennes - Bordeaux U

Frank, Ligue 1. Disse to lagene viser ulik form. Rennes har vunnet de to siste kampene sine, og har klatret opp på 13.-plass med tolv poeng.

Bordeaux på sin side har etter en sterk start på sesongen fullstendig kollapset i oktober. De var ubeseiret før 2-6-tapet mot PSG i slutten av september. Nå har de tre tap og én uavgjort på de fire siste kampene.

Etter elleve serierunder er det kun fire poeng som skiller lagene.

Fem av de åtte siste kampene mellom Rennes og Bordeaux i Rennes har endt uavgjort. De tre siste kampene på Roazhon Park har endt med poengdeling.

Rennes har imponert den siste måneden. De har vunnet mot Lille og Montpellier i ligaen, og de har slått Dijon ut av cupen. De to seirene i ligaen var sårt tiltrengt. De hadde nemlig kun én seier på de ni første kampene, og det var en overraskende seier mot Marseille på bortebane tidlig i september.

Forrige sesong slet Rennes med å score mål, men det har ikke vært et problem denne sesongen. De har 13 mål på elleve kamper så langt. Det er selvsagt ikke et imponerende antall mål, men det viser i alle fall at de har tatt tak i problemene sine.

Den kongolesiske spissen Ndombe Mubele har scoret tre ganger, og han ser ut til å bli en spiller som kan score et tosifret antall mål denne sesongen.

Formkurven til Bordeaux har pekt nedover de siste ukene, og de svikter i begge ender av banen. Bordeaux lekker. De har sluppet inn nest mest mål av alle lagene i Ligue 1 så langt denne sesongen, og de har kun scoret ett mål på de tre siste kampene.

Til fredagens kamp er midtbanespilleren Lukas Lerager suspendert, mens angepsspilleren Gaetan Laborde er skadet.

Rennes mangler midtbanespilleren Sanjin Prcic og Ismalia Sarr, vingen Morgan Amalfitano, playmakeren Yoann Gourcuff og forsvarsspilleren Mexer til kampen. Hele gjengen er skadet.

Rennes har hjemmebanefordelen, og de viser helt klart best form. Bordeaux har kun vunnet én av de første seks bortekampene. Hele tre av kampene deres på fremmed gress har endt uavgjort. Disse to lagene har en historie som tilsier at denne kampen blir jevn.

Jeg kjører en dristig U på denne matchen. Oddsen er 2,95, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips fredag 3. november:

Rennes - Bordeaux 2,90 - 2,95 - 2,25 U

Total odds: 2,95