SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

En frekk torsdagsdobbel

Marseille og Luiz Gustavo Dias jubler sammen med Jorge Pires da Fonseca Rolando etter å ha scoret mot Paris Saint-Germain. Torsdag tror vår oddstipper det kan bli mer Marseille-jubel.

Marseille og Luiz Gustavo Dias jubler sammen med Jorge Pires da Fonseca Rolando etter å ha scoret mot Paris Saint-Germain. Torsdag tror vår oddstipper det kan bli mer Marseille-jubel. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

To kamper fra Europaliga skal gi oss tre ganger pengene.

DEL

OddstipsOnsdag ble en deilig dag for Spillsenteret. Begge spillforslagene gikk inn. Porto vant 3–1 mot Leipzig til flotte 2,05 i odds (250 kroner i innsats) og Manchester City innfridde mot Napoli. De vant 4-2, og de ga 240 i odds (100 kroner i innsats).

24 kamper fra Europaligaen på torsdagens flotte langoddsprogram. I tillegg spilles det full runde i både den norske og svake eliteserien i ishockey. Natt til fredag spilles det ni kamper i NHL.

Torsdagens singeltips: Milan jakter raskt avansement

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Steaua Bucuresti – Hapoel Beer Sheva H

Europaligaen, gruppe G. Denne gruppen virket i utgangspunktet ganske åpen. Det har for så vidt vist seg å være riktig. Be’er Sheva, Plzen og Lugano har alle tre poeng etter de tre første kampene, mens Steaua topper med full pott.

Den rumenske storklubben er et av fire lag i Europaligaen som har vunnet alle tre kampene sine. Det er Steauas beste start i Europa noensinne.

Steaua vil gå videre i Europaligaen med uavgjort eller seier i torsdagens kamp. Det skal de klare.

Steaua slo tross alt Be’er Sheva 2–1 på bortebane i Israel for tre uker siden, og de israelske laget har vært dårlige på bortebane i Europa. De har tapt de tre siste bortematchene i Europaligaen.

Begge lagene viste gode offensive takter i den første kampen, men opptrådte svakt defensivt. Det gjør at det kan bli mål begge veier i denne kampen, men jeg mener at rumenerne er kapable til å gå av med seieren, særlig siden de spiller foran egne fans. Det vil også være greit for dem å vite at de er videre før de to siste kampene.

Steaua har ingen på skadelisten, mens Be'er Sheva må muligens klare seg uten Melamed og Vitor. Begge er usikre.

For meg virker dette som en soleklar hjemmeseier. Be'er Sheva er elendige på bortebane, og rumenerne pleier vanligvis å være sterke hjemme. Jeg går for H til 1,75 i odds. Denne bruker jeg i en dobbel.

Sjekk torsdagens singeltips her:

Milan jakter raskt avansement 

Vitoria Guimaraes – Marseille B

Europaligaen, gruppe I. Marseille slo Vitoria 2–1 på Stade Vélodrome for tre uker siden, og jeg ser ingen grunn til at de ikke skal vinne mot dem en gang til.

Marseille er i kjempeform. De imponerte med å spille 2–2 mot Paris St. Germain i første kampen etter seieren mot Vitoria, og helgen slo de Lille 1–0 på bortebane.

Frankmenene innehar annenplassen i gruppe I med seks poeng, og en seier i Portugal torsdag vil antakeligvis sikre avansement i turneringen. Det burde være motivasjon i massevis for Marseille-spillerne.

Problemet er den svake borteformen til Marseille i Europa. De har tre uavgjorte og ett tap.

Nå møter franskmennene et lag som skal være overkommelig. Portugiserne er uten seier i de fire siste hjemmekampene i Europa. De står med tre tap og én uavgjort.

Denne kampen er siste sjansen til Vitoria å melde seg på i kampen om avansement. De ryker nemlig ut av Europaligaen hvis de taper og Salzburg unngår tap mot Konyaspor.

Vitoria har vist fin form etter tapet på Den franske rivieraen. De har spilt 3–3 hjemme mot Portimonense, og de slo Aves 3–1 borte i helgen. Resultatene er greie, men de har sluppet inn fire mål på to kamper og det gir grunn til bekymring.

Lucas Ocampos var fantastisk i den første kampen mot Vitoria. Han hadde en målgivende og en scoring i den kampen. Jeg tror han kan skape problemer for Vitoria-forsvaret igjen.

Marseille har aldri vunnet borte i Portugal. Statistikken viser fire tap og én uavgjort, men jeg tror de klarer å bryte den statistikken torsdag.

Borteseier til Marseille belønnes med 1,72 i odds. Det er ok, og jeg bruker den i en dobbel.

Torsdagens dobbelttips er Steaua + Marseille. Denne kombinasjonen gir fine 3,01 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2100.

Her er vårt dobbelttips torsdag 2. november:

Steaua Bucuresti – Hapoel Beer Sheva 1,75 – 3,30 – 3,85 H

Vitoria Guimaraes – Marseille 3,90 – 3,40 – 1,72 B

Total odds: 3,01